Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aj kazete be mi go imeto na partijata vo Indonezija za da vlezam u paritjata?
Изборите се на 25ти.. планирано е овој месец од нашата партија во Индонезија да има 3 кандидати. Во моментов едно место е земено, за второто има потенцијален кандидат, а третото е слободно.
Со оглед на тоа што сеуште нема механизам за користење на парите од партијата, еве го главниот дел од планот за обезбедување карти за гласачите:
Мислам дека е фер.. секој кандидат дава по 3 злато, добива 5 злато и медал. 45-60 карти би требало да се доволни за сите еМакедонци-гласачи од партијата. Плус, мала жртва за избориве.. ем нема да се кандидирам за пратеник/конгресмен, ем сум подготвен да потрошам мои пари
Па.. Тон, ако си заинтересиран, твое е слободното место. Ако не си, пак кажи за некој друг да се пријави![]()
Планов ти е добар но го заборави најтешкиот дел, а тоа е да се направи коалиција со некоја од Топ5 партии![]()
Да, мааал пропуст.. уште учам
Пред малку пратив пораки до најголемите партии.. се надевам ќе се согласи некој од претседателите.
Јас за некој ден земам 5 хард воркер медал...Што не кажуете дека сте ја затвориле претходната тема! Ја се чудам зш не можам да пишам одговор :pos2::pos2::kesa:
Ајде аирлија нека е подтемата еРепублика:smir:
само да ве поздравам
пс: си го ставив новиот сигнатуре со првиот медал:salut:
го пријавив гркот
"(...) So i expect and hope that he will get a ban or some penalties. If he doesn`t get penalties than i guess Hell-Ass is also OK
Thank You and have a nice day!"
![]()
Јас за некој ден земам 5 хард воркер медал...![]()
Немој со ХЕЛЛ АСС мене ми стигнаа казнени поени за тоа сеа не памтам колку! Подобро пиши Former Ottoman Province of Yunanistan![]()
Изборите се на 25ти.. планирано е овој месец од нашата партија во Индонезија да има 3 кандидати. Во моментов едно место е земено, за второто има потенцијален кандидат, а третото е слободно.
Со оглед на тоа што сеуште нема механизам за користење на парите од партијата, еве го главниот дел од планот за обезбедување карти за гласачите:
Мислам дека е фер.. секој кандидат дава по 3 злато, добива 5 злато и медал. 45-60 карти би требало да се доволни за сите еМакедонци-гласачи од партијата. Плус, мала жртва за избориве.. ем нема да се кандидирам за пратеник/конгресмен, ем сум подготвен да потрошам мои пари
Па.. Тон, ако си заинтересиран, твое е слободното место. Ако не си, пак кажи за некој друг да се пријави![]()
Ајде погодите кој еДен е денеска?
Day 666 of the New World![]()