Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Честито брат :smir: од секад сум викал дека Драчево е расадник на храбри еМакедонци :pos2: Драчево д сити, Мацедониан Вулф и Колјо92 се едни од нив :vozbud:
нема заебаање со нас Драчевците бе :P :pos:
кој беше конгресмен у Русија од кај нас ? да ми дае онакво државјанство ваљда се викаше
не можам да го глеам она српсконо знаме у потпис више :pos:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Честито брат :smir: од секад сум викал дека Драчево е расадник на храбри еМакедонци :pos2: Драчево д сити, Мацедониан Вулф и Колјо92 се едни од нив :vozbud:
:pos2::pos2::pos2:Сите тие се негови акаунти,само ДрачевоДСити и Кољо 92 ги има подарено на тие што биле банирани.:pos2:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.003
Абе да не ви треба некој искусен играч, само малце заостанат во развојот? :)

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Абе да не ви треба некој искусен играч, само малце заостанат во развојот? :)
Па секако дека ни треба...само не те сфаќам...се откажуваш или се активираш повеќе? :toe: иначе Cyril of Macedon мислам бараше акаунт за некој негов другар

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.003
Па секако дека ни треба...само не те сфаќам...се откажуваш или се активираш повеќе? :toe: иначе Cyril of Macedon мислам бараше акаунт за некој негов другар
Се откажав од еРепублик пред 6 месеци. Сега си го вратив акаунтот и продолжувам со играње.

С

Спенсер

Гостин
Се откажав од еРепублик пред 6 месеци. Сега си го вратив акаунтот и продолжувам со играње.
уелкам бек... еден од првите еМакедонци... да продолжеше со игра,сега ке беше мнооогу далеку... :vozbud:

А

Ајсшутер

Гостин
Добредојде пак, инаку играчот кој донесе највеќе Македонци во играва затоа имаш 5 злато од мене за почеток додека се стабилизираш малку, после ќе ти биде полесно и оди во некоја поразвиена земја како што е Russia имаат повисоки плати па ќе ти помогне доста тоа.

С

Спенсер

Гостин
абе луѓе, мене така ми се чини,или секој ден по 2-3 нови еМакедонци ме додаваат за пријател???? почнавме да се собираме или???

П

Паган-др

Гостин
Нејќам да бидам скептик ама, тоа второто повеќе ми личи ко за нас. :)

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.611
Поени од реакции
1.167
ехх, смерт е еден од најзаслужните што сега сме во олкав број, речиси 60% од македонците дознаа за оваа игра преку неговата тема:smir: Welcome Back Smert!:vozbud:

Иначе за новите играчи , пола од нив сигурно се мулти... Како раководител на МЦК ми доаѓаат на лекување само јузери кои прво се откажале па сега пак се враќаат и сакаат да играат активно , а велнесот им е низок... ни глас ни траг од оние почетнички грешки по првата битка што ги имаме направено скоро сите... е сеа дали нашите бебиња се добро информирани или пак веќе имаат такво искуство преку мулти-акаунти незнам:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Акаунт со General ранк, 30к штета, 19ти левел, 10 сила....
не го шиткам, само се фалам!

С

Спенсер

Гостин
морав еднаш... ги спукав гејците,фулл... парче напрајв:vozbud::vozbud:

шиткам к5 леб...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom