Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Martin da ti dadam malu informacii za WCB rafalot tvoite pet tiketa se :
110. Martin Davitkovski
111. Martin Davitkovski
112. Martin Davitkovski
113. Martin Davitkovski
114. Martin Davitkovski
Ima eden i na Ivan
141. Ivan Vancho Makedonski
Samo sakam da vi kazam deka ova vi se za djabe frleni pari deka ja sum sopstvenik na akcii u WCB i imam pristap do site informacii za WCB i da vi kazem deka e namesteno samo sopstvenici na akcii ke bidat dobitnici i 5 obicni gragani vkupno ima 378 tiketa kupeno od koi samo 170 se od sopstvenici na akcii i nekoj od niv ke bidat dobitnici a drugite 208 se obicni gragani i samo pet ili deset od niv ke dobijat sega vidi kolkavi ti se sansite 5 sprema 208 a pak ivan a prema 208 znaci za djabe vi se frleni parite.
No samo ke vi kazem so sreka.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.611
Поени од реакции
1.167
100.6 илјади нанесена штета. :icon_cool
Само продолжи па до 1 милион да стигнеш:vozbud: иначе коа ќе направиш 15 стренч и баш за тоа време ќе кренеш уше толку демиџ и ќе те викаме ТЕНК! Така да за месец-два го имаме и првиот македонски тенк! За наши услови 15 стренч е доволно според мене да викаме некого тенк , а во појаките земји границата е на 20 стренч:pipi:

А

Ајсшутер

Гостин
Само продолжи па до 1 милион да стигнеш:vozbud: иначе коа ќе направиш 15 стренч и баш за тоа време ќе кренеш уше толку демиџ и ќе те викаме ТЕНК! Така да за месец-два го имаме и првиот македонски тенк! За наши услови 15 стренч е доволно според мене да викаме некого тенк , а во појаките земји границата е на 20 стренч:pipi:
Може некој тенк да биде и со 75.000 штета а 15 стрејнџ бидејки после Field Marshal разликата во штета барем засега не прави разлика ист е демиџот.

С

Спенсер

Гостин
ЧЕСТИТКИ ДО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ.... СЕ ОФАЈДИ 200 ГОЛД НА СПОРТСКА!!! ЧЕСТИТКИ!!!!!

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
^
Or

All In 8 minutes ago

NEW RULES:

"5.Potential gain can't be higher than 120 gold."

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.611
Поени од реакции
1.167
Ги ограби Гоце Д. Браво секоја чест! Ај сега нека фрли нешто во Народна Банка џабе ќе ги скурца парите на фирми и на крај ќе неможе да ја продаде!

А

Ајсшутер

Гостин
Ги ограби Гоце Д. Браво секоја чест! Ај сега нека фрли нешто во Народна Банка џабе ќе ги скурца парите на фирми и на крај ќе неможе да ја продаде!
Комуњар бе какви злато ќе видите, му пишав порака како и на повеќето Македонски играчи да го видат последниот артикл за донирањето и ми пишува зошто да донирал, изгледа сака да му нацртам + како што глеам за картите на денот на изборите ни денар му нема дадено на Toneh што ги купуваше за него. Инаку за донирањето беше пред да добие али тешко и сега дека ќе дае нешто.

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Martin da ti dadam malu informacii za WCB rafalot tvoite pet tiketa se :
110. Martin Davitkovski
111. Martin Davitkovski
112. Martin Davitkovski
113. Martin Davitkovski
114. Martin Davitkovski
Ima eden i na Ivan
141. Ivan Vancho Makedonski
Samo sakam da vi kazam deka ova vi se za djabe frleni pari deka ja sum sopstvenik na akcii u WCB i imam pristap do site informacii za WCB i da vi kazem deka e namesteno samo sopstvenici na akcii ke bidat dobitnici i 5 obicni gragani vkupno ima 378 tiketa kupeno od koi samo 170 se od sopstvenici na akcii i nekoj od niv ke bidat dobitnici a drugite 208 se obicni gragani i samo pet ili deset od niv ke dobijat sega vidi kolkavi ti se sansite 5 sprema 208 a pak ivan a prema 208 znaci za djabe vi se frleni parite.
No samo ke vi kazem so sreka.
Па што не кажа бе пред да купиме :pos2::pos2::pos2:

ај јбг со еден голд нека си купат свеќи кога ќе еУмрат :pop:

А

Ајсшутер

Гостин
Што стана во последно време му помогнав на teknik562 да освои MM медал, да направи 1000 subscribes и како поклон ми даде Q5 куќа, а кога ме праша што сакам за возврат ем му реков ништо :toe:

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
Што стана во последно време му помогнав на teknik562 да освои MM медал, да направи 1000 subscribes и како поклон ми даде Q5 куќа, а кога ме праша што сакам за возврат ем му реков ништо :toe:
ако не ти ја треба прати ми ја мене:kez:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Зема некој поголема плата?:icon_lol:

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Па што не кажа бе пред да купиме :pos2::pos2::pos2:

ај јбг со еден голд нека си купат свеќи кога ќе еУмрат :pop:
Сега и ја видов дека одамна се намав пуштено на нивниот форум.Имаше и гласање кои да ги земат наградите од овие акционери но на крај решија да биде рандом добидник од акционерите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom