Опседнати со непозната личност?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Па да ми се има случено. Мислам на кој му се нема...Па тоа е многу нормално... Беше тоа едно лето во Охрид. Имаше една прекрасна девојка, али се погодивме само 2 дена заедно....И што е најинтересно, неможев да ја заборавам додека не се вратив у Скопје...

Сеуште мислам на шармантниот италијанец од Верона под балконот н Јулија. Ма тоа не е опседнатост, тоа е плаатонска љубов!

Хаха, ме потсети ова на една "голема" (за мене тогаш) Сања од АС у Струга. Бев со моите на одмор и со братучед ми (осмо за прва) :). Сеа додуша скоро и да не ми текнува како изгледаше девојката, но знам дека бев реметен секојдневно од татко ми ради цурата :pos: .
Нормално почнувале да ми вријат хормоните тогаш, и знам дека со братучед ми ја глеавме, да не речам манијачвме нон-стоп за тие 10 дена :).
И секако, со текот на времето избледнаа сите работи, остана само споменот на убавото детство и можноста за манипулирање со зародишот на сексуалната активност :tv:

секој ден ми се случува ова :pos2: постојано мислам на некоја девојка што ке ми се бендиса по пат :pos2:

Ми се има случувано, најчесто кога идам по одмори но на моја среќа брзо проаѓа и после не ми ни текнува на неа..

Ми се има случено еднаш и беше убав период исполнет со неизвесност, копнеж и желба барем за пријателство, ако не друго. Поточно и другарство беше тоа што го сакав, бидејќи невозможно е да се размислува за нешто повеќе кога една личност не ја ни познаваш и единствено што знаеш е она што си го слушнал од блиските околу тебе. Убави денови кои поминаа бидејќи никогаш и не добија посебна смисла и значење дека ќе траат повеќе од она што беа - мигови. Добро е човек некогаш да побегне од реалноста, изгубен во некој свој сопствен свет каде што се пронаоѓа и чувствува среќно, но се има граници... и кога и да е треба да се спуштиме на земја и да се соочиме со она што вистински е околу нас. Кога ќе се најдете во таква ситуација - да бидете опседнати со некоја непозната личност и доколку сфатите дека навистина сакате и вреди да се дофати шансата која ви се пружи да ја пуштите во вашиот живот, тогаш испружете ги своите раце! Во спротивно ќе бидете само патници кои се сретнале некогаш и некаде изгубени во заборав.

Ми се има случено 2 - 3 пати, но тоа е само еден вид опсесија, знам дека ако ги запознаам нема да е тоа тоа. Вака од далеку не сме свесни за маните, има само физичка привлечност.

А што ако сте опседнати со личност, за која сте свесни дека НЕ Е ПРАВИЛНО да бидете опседнати со истата? :nesvest:

А што ако сте опседнати со личност, за која сте свесни дека НЕ Е ПРАВИЛНО да бидете опседнати со истата? :nesvest:
Oсвен ако не ти е роднина, ништо посебно...

Леле, не ми е роднина... професор ми е... и некако посебно ми е :toe:
Односно ни самата незнам што ми е :tapp:
Па не е непозната личност, го знаеш човекот :) Не си за тука.

Па не е непозната личност, го знаеш човекот :) Не си за тука.
Па да, за тоа го поставив како прашање... Не видов друга ваква тема, па ми се виде најприкладно тука да пишам :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom