Опивање (Сакам да се напијам)

• Креатор на темата Креатор на темата Катја
  • Време на започнување Време на започнување
Обично пијам со друштвото и после одиме во некој кафич, ресторан ... и се допиваме како луѓе. Ама тоа ретко се случува.

Еднаш имам повратено и тоа од вино, сите пијат со швепс јас чисто, се правам мангуп па и згора на се, на екс.:jaj:
И од тогаш нејќам да помирисам вино, а не па да пијам.

Онли пивце !:toe:

(песнава исто како јас да сум ја пишувал)

јас никогаш не се опивам од забава... кој го прави тоа е деген !

Главна причина за пиењето е желбата да се однесуваш на одреден начин, а да можеш за тоа да го обвиниш алкохолот. - Mignon McLaughlin

Ко ќе се пие, машки се пие.Јас ја земам гитарата и автоматски станва фаца настан.

практикувам опивање без претерување

Боље бити пијан него стар :)
Баш е убаво човек да може да си се напие асално барем 2-3 пати во неделата

Кога пијам,пијам мушки до крај :)

Ама ко за чудо немам повратено до сеа,имам добро пијанство...

не треба мени алкохол и дрога ја сам луд и без тога

Леле темава,штета што сум трезна ќе напишев состав за летната ноќ:)
Да,се опивам од срце и душа.
ќе си допишам во пијано издање :)

Лош сум према пијани особи:toe:
Најбоље муабет се врти со пијан човек:pos2:

Мора да забележам дека Катја не била значително опиjанета, поради нивото на луцидност и граматичката и синтаксичката исправност на постот, ама последниот дел од постот мора да се забележи. :)

Опивај те се
Треба секогаш да се биде пијан.Тука тоа е единствено прашање.
За да не го чувствуватестрашниот товар на времето
што ви ги крши плеќите и ве свиткува кон земја, треба да се опивате без престан. Шарл БОДЛЕР

искрено сакам да се расположам (значи прво морам и јас од мене самата да потекнува тоа расположение) и го потрепувам со алхохол но досега немам претерано затоа што секогаш кога веќе гледам дека не оди повеќе и полошо ќе биде земам такси и дома си одам ...

Слободно можи да ме ставите модератор на темава:kesa:
Работата ми е таква, меѓу другото алат за работа ми е и пиењето:)
Иначе од алкохолот имам мака до 5 на одручек, после имам мака од глупостите што сум ги правел претходната вечер, тоа трај до 9 дури не почнам пак да си пијам.
И обично ако напрам ЕПТЕН голема глупост, другата вечер се пијанам уште толку за третата ден да мислам на глупостите од втората вечер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom