Опивање (Сакам да се напијам)

• Креатор на темата Креатор на темата Катја
  • Време на започнување Време на започнување
пијам само за ДУША

Сега сум во тие години што муабетите ни се само за пиење така да сакам да си пинувам :)

Луѓе, што викате да се напиеме? :sneaky: Сеа во скоро време, било каде :)
А? а? а? :icon_mrgr:
Па пошто се издвоивме веќе кои сме,што сме, држи место ваков предлог...;)
--- надополнето: 9 септември 2012 во 10:24 ---
ПС. Дополни у потпрашање... замарате ли на телефон кога сте пијани :D
Е тоа е веќе посебна тема...Не знам од каде таа потреба, ја и специјално излегувам надвор за да зборам на телефон. И страшно ме иритира кога тие што ме научиле, не ми креваат.:mad::giggle:

на Tour de šank - одвреме навреме , но сепак со усул

на Tour de šank - одвреме навреме , но сепак со усул
И јас како тебе почесто пијам со оние двајца Усул и Исаф...ама понекогаш се дешава и без нив да се напијам.:D

Па пошто се издвоивме веќе кои сме,што сме, држи место ваков предлог...;)
Абе ти добро ама овие другиве слабо заинтересирани. Доста се организираат собиранки од форумов, ај да организираме една пијанка, сигурен сум сум дека убаво ке биде. :D

Се се мислам да си го сменам името во Усул.:sneaky:

Ако одреден период пиеш, се мисли на 2-3 години константно пиење, и да прекинеш еден период, потоа да се запиеш пак, ќе се намачиш малце за да се опиеш! :) :D сфати? :D

Wrong! :D
Јас една година буквално ништо се немав напијано, и после тој долг и мачен период на апстиненција од едно пиво летва бев. Фала богу сега се вратив на старите патеки. Малце ми патит новчаников ама немат врска.

Море, колку пивиња се испиени летово толку неам цел живот испиено.
А шо да праиш, пусто жешко мора со нешо да гасиш пожари. Па така скоро секој ден, друштвото и пивата грч ладни :icon_mrgr:

Инаку, мразам тоа опијанување да не знам за себе. Глупости ај, праам безвезни ствари, досаѓам. Па и си иам мака утредента.
Затоа ко ќе видам дека почнуа да ме фаќа, стопирам секундарно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom