Операција дијамант

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.523
Поени од реакции
8.690
Oд оваа сабота и недела во 17:00 на Сител.

Трејлер
https://www.facebook.com/tvsitel.mk/videos/10154568800725535/

Aктерска екипа: Благоја Чоревски, Данчо Чевревски, Нино Леви, Зоран Љутков, Катерина Шехтанска, Предраг Павловски, Гордана Ендровска и многу други.

Други детали за серијава нема никаде по интернетов.​

Oд оваа сабота и недела во 17:00 на Сител.

Трејлер

Aктерска екипа: Благоја Чоревски, Данчо Чевревски, Нино Леви, Зоран Љутков, Катерина Шехтанска, Предраг Павловски, Гордана Ендровска и многу други.

Други детали за серијава нема никаде по интернетов.​

Од оваа сабота и недела во 17 часот на Сител.
Трејлер

Македонска серија со одлична актерска екипа: Благоја Чоревски, Данчо Чевревски, Нино Леви, Зоран Љутков, Катерина Шехтанска, Предраг Павловски, Гордана Ендровска и многу други.

Други детали поврзани со серијава нема никаде на интернет​

Од оваа сабота и недела во 17:00 на Сител.

Трејлер:

Други детали за серијата сеуште никаде нема на интернет.​

Вчера прв пат ја видов рекламата за оваа серија. Ми личи направена со доста лош Македонски хумор и снимена со лоша нефилмска камера. За разлика од Преспав ми личи дека ќе биде многу нивоа наназад, што се однесува бар за квалитетот. За гледаноста незнам, но сепак е многу подобро од некоја турска серија.
:)

Сега јас заприметив дека на некој сцени кога зборат глумците се слуша како во тунел да се. Зар не можеле тоа некако да го средат ли ?

Па добро не беше лошо, катастрофално беше ова. Џабе им сите спонзори кога аматерски е од секој поглед. Снимаат у кладилница, а живо куче нема у неа. Ако погледнале у секое време се полни кладилниците. Возат јахта со 2 км на саат. :D сценарио како да нема, се одлучиле серија ќе прават и што им текнало снимале, без идеја, лоша режија, никаква сценографоја, костимографија, глупо и неинвентивно. :D

Ова не го гледав, а пред 2 дена дознав дека постои кога рандом фатив најава на ТВ. Изгледа ко да го правеле истите што го правеа "Каде се парите" и "Петте величенствени" (Или како и да се викаше вториов).

Неам појма која е продукцијата али изгледа ко да е правена од луѓе што на гугл пишале "How to make film easy cheap" онака со броукен инглиш нашле нешто од Алиекспрес и почнале да снимаат некои срања.

Пак, го немам гледано ова ете можда е и ок али стварно изгледа ко да е срање.

Jaс не го гледав ова не затоа што не е добро туку не бев дома цел ден. По трејлерот вака добро е обработено колор корекција, кадри али содржински и некој делови технички како што спомнав со аудиото еден пост погоре е тешка глупост.

Прво кога ќе слушнеш на трејлерот "Јовче од Прдејци.Tој славен Мр Џо" сваќаш дека не го бива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom