The Wild Boy
љепотан
- Член од
- 26 декември 2017
- Мислења
- 1.572
- Поени од реакции
- 940
9h SoT, ама Medicore користење, а не Heavy.
9h SoT, ама Medicore користење, а не Heavy.
Стварно не ми е јасно како вадите олку SOT бе
Primetiv i mene mi se trosi pobrgu baterijata posle apdejtov, no neznam radi tie fejsbuk igricite gi zaigrav u posledno vreme hahaha. Inace ne nemam nikakov bug so gestures i tastatura, tuku samo baterijata malce e "skratena" .Стварно не ми е јасно како вадите олку SOT бе
Значи мене и 5 и овој ми се трошат прилично брзо, ама иам бааги апликации во позадина и секако рутиран ми е со 5-6 рут модули.
Коа апгрејднав на андроид 9 без формат, катастрофа беше батеријата, 3 часа ако издржеше супер. Напраив clean flash и еве сеа пак си е исто, 5 часа.
Туку, ако си го напраил последниот апдејт, те зезаат ли новите gestures и при отварање тастатура да багира?
На оној нивниот ланчер си? Изглеа багот е само ако имаш други ланчери, врска неам, битно кај мене има проблеми последниов апдејтPrimetiv i mene mi se trosi pobrgu baterijata posle apdejtov, no neznam radi tie fejsbuk igricite gi zaigrav u posledno vreme hahaha. Inace ne nemam nikakov bug so gestures i tastatura, tuku samo baterijata malce e "skratena" .
Isto taka ako imash posleden update, probaj go nightmode stvarno jaka stvar samo se ceka okolu 30sec za da ja sredi slikata odkoga ke slikas, no stvarno ima razlika
Да да , default ми е но ја опраив со батеријата, многу апликации ми работеа во позадинаНа оној нивниот ланчер си? Изглеа багот е само ако имаш други ланчери, врска неам, битно кај мене има проблеми последниов апдејт[DOUBLEPOST=1542042760][/DOUBLEPOST]Знае некој каде сервисираат OP6? Го скршив
![]()