The Wild Boy
љепотан
9h SoT, ама Medicore користење, а не Heavy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
9h SoT, ама Medicore користење, а не Heavy.
Стварно не ми е јасно како вадите олку SOT бе
Primetiv i mene mi se trosi pobrgu baterijata posle apdejtov, no neznam radi tie fejsbuk igricite gi zaigrav u posledno vreme hahaha. Inace ne nemam nikakov bug so gestures i tastatura, tuku samo baterijata malce e "skratena" .Стварно не ми е јасно како вадите олку SOT бе
Значи мене и 5 и овој ми се трошат прилично брзо, ама иам бааги апликации во позадина и секако рутиран ми е со 5-6 рут модули.
Коа апгрејднав на андроид 9 без формат, катастрофа беше батеријата, 3 часа ако издржеше супер. Напраив clean flash и еве сеа пак си е исто, 5 часа.
Туку, ако си го напраил последниот апдејт, те зезаат ли новите gestures и при отварање тастатура да багира?
На оној нивниот ланчер си? Изглеа багот е само ако имаш други ланчери, врска неам, битно кај мене има проблеми последниов апдејтPrimetiv i mene mi se trosi pobrgu baterijata posle apdejtov, no neznam radi tie fejsbuk igricite gi zaigrav u posledno vreme hahaha. Inace ne nemam nikakov bug so gestures i tastatura, tuku samo baterijata malce e "skratena" .
Isto taka ako imash posleden update, probaj go nightmode stvarno jaka stvar samo se ceka okolu 30sec za da ja sredi slikata odkoga ke slikas, no stvarno ima razlika
[DOUBLEPOST=1542042760][/DOUBLEPOST]Знае некој каде сервисираат OP6? Го скршив 
Да да , default ми е но ја опраив со батеријата, многу апликации ми работеа во позадинаНа оној нивниот ланчер си? Изглеа багот е само ако имаш други ланчери, врска неам, битно кај мене има проблеми последниов апдејт[DOUBLEPOST=1542042760][/DOUBLEPOST]Знае некој каде сервисираат OP6? Го скршив
![]()