"One Republic" во Скопје - 01.06.2015

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е луѓе, имало народ што се радува на странска естрада :) Страшни ми се Цеца и Брена кога ги полнат салите... Вчера влегов порано и околу 8 не беше ни до пола полна, ама покасно почнаа гужвите (y) Спектакл беше концертот, од озвучување, светла, конфети, се до гласот на Tedder (искрено не очекував толкава енергија и пеење од петни жили) - големо браво!

Avalon, Coldplay следни така? :D

Добро е луѓе, имало народ што се радува на странска естрада :) Страшни ми се Цеца и Брена кога ги полнат салите... Вчера влегов порано и околу 8 не беше ни до пола полна, ама покасно почнаа гужвите (y) Спектакл беше концертот, од озвучување, светла, конфети, се до гласот на Tedder (искрено не очекував толкава енергија и пеење од петни жили) - големо браво!

Avalon, Coldplay следни така? :D

Јас во 7 ипол отидов и салана празна. Во 8 празна. 8 ипол така така. И баш реков, Цеца, Лепа Брена ја полнат салата да крца жал ми е што сега не крца. Ама после кога почна кога видов колку е полно ептен ми се допадна :)
А дечкиве ... не очекував вакво нешто, мислев ќе биде ради реда дојдовме, да пројде и да си отидеме. Ама 100% дадоа и Ryan се гледаше дека ужива и мислам дека ни он не очекуваше и публиката да биде ко што беше.
Цел живот ќе го памтам концертов, вакво нешто не се доживува често :D
И јас би сакала Coldplay следни :)

Site dojdoa pokasno zaso naviknat pust narod na Ceca i ostala bagra... da e zakazan koncertot u 9 a da pocne u 10 :))

Поише за Цеца прокоментиравте отколку за самиов концерт ебате.
Ти си нешто ко нејзин портпарол?

Концертот беше нешто што фалеше во државава, баш да живне народ од ужасна музика.

Концертот беше нешто што фалеше во државава, баш да живне народ од ужасна музика.
Овие па една музика што праат. Чудо.

Американски турбо-фолк.

За вкусови не се разговара.
Некој сака српско, некој не.
Ја си ги слушам Тимати, Джиган, ЛУан, Баста, С.Т.А.Ја пред компјутер и пијам пиво. Ај да се тепам со сите што не го слушате тоа.

Site dojdoa pokasno zaso naviknat pust narod na Ceca i ostala bagra... da e zakazan koncertot u 9 a da pocne u 10 :))
А ти синко си бил некад,па да знаеш кога почнуваат,и дали каснат,?или само колку да се лупне нешто.[DOUBLEPOST=1433283226][/DOUBLEPOST]

Не он и ги пишува текстовите.

Растурија момциве вчера, секоја чест. (y) Не го слушајте Рики, намерно гомна ви јаде. :icon_mrgr:

ПоздраФ.

А ти синко си бил некад,па да знаеш кога почнуваат,и дали каснат,?или само колку да се лупне нешто.[DOUBLEPOST=1433283226][/DOUBLEPOST]
Не он и ги пишува текстовите.

Za zal iam drugari/poznanici sto odat na takvi nastani i mi kazale. Povekje beshe komentarot deka u MK sekogash se kasni a ovie profesionalno si pocnaa... na vreme

Значи, концертот е најдобрата работа годинава што се случила и мислам до крајот на годината ќе остане така.
А за шлајмот ко Цеца и останати мислам дека доволно беше коментари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom