One Piece

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сакаш да глеаш stream на нет клик а за симнување побарај торенти.

Конечно заврши trash mountain делов.Добро бар дознавме шо било the sabo incident :)

Yeye.
Интересни комични моменти, конечно.
What a blast from the past! :D и етц.
Фацата на Чопер на крајта, прајслесс!

Се кладам дека е нов вантед постер за Луфи.

http://mangastream.com/read/one_piece/71384529/1

One Piece ми е најомилен Аниме EVER!!!

Franky%20one%20piece-72.jpg

Oda pochna da me nervira, marineford umrea WB i Ace, Akainu se spasi ma da ne trebase pa i na krajot ide BB so kompanija weirdos od lvl 6 impel down , samo ne znam uste kolku misli da gi drzi razdeleni straw hat pirates, sabo incident = crap, najinteresno mi e ova so revolutionary , ke go vidime valjda Dragon u akcija

Хммм,ако добро се сеќавам,нема филери.Али одамна прекинав да го глеам така да не се сеќавам добро.

И овде да живнам.СЛЕДАЧИ на ова аниме!
Шо се сумњам дека ги има али ајде...дали има некој ко мене шо мисли дека мангава е тек на пола.

Шо се сумњам дека ги има али ајде...дали има некој ко мене шо мисли дека мангава е тек на пола.

најверојатно ќе пукни ода илјадарче :wink:

Исто..
И јас мислам дека ќе има уште многу многу.
Да кажеме уште 300 чаптери, најмалку..

Новиот изглед на Нами и Нико Робин? Awesome!
The storyline with the fake Strawhats? - Not so much!

Одсекад ми било идиотско тоа.. I mean.. јес да 2 години али да не ги познаеш бре?
Ме потсеќа на Луфи и Чопер кога стварно не знаеја дека Согекинг е Усоп. Лејм.

Поздрав до сите фанови на One Piece !!! Јас до сега немам користено мак форум. Но слуцајно видов дека и во Mак имало манга и аниме фанови.
One Piece го сметам за најдобро направена манга и аниме серија. Приказната во серијата е неверојатна. Посебно нацинот на кој се развиваат работите. Ја имам процитано мангата, а истотака ја имам гледано и аниме серијата. И видов некој написал дека мангата е до пола, да тоа е тоцно Eichiro Oda изјави дека кога поцнал да го писува вториов дел од мангата се цувствувал како да писува нова серија. А и се оцекува од него да написе доста долга манга во стилот на Dragon Ball иако DB е само анимирана серија ( сега мислам дека има и манга ). Што и да ве интересира за OP слободно прашајте бидејки мислам дека после толку време гледање аниме и читање манга станав "експерт" . А и ако сакате мозам и да ви препорачам некоја аниме серија да ја гледате. Имам гледано па прилично голем број на аниме серии.

Да беше толкав експерт ќе знаеше дека Dragonball мангата е излезена од 1984 до 1995 а анимето почнало да се емитува две години покасно 1986 и траело до 1996.:)(НЕ го сметам GT пошто НЕ се базира на мангата и Торијама не го признава како дел од неговата серија)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom