One Piece

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде збирајте се фанови мора да ве има уште ffs:N:
Башка јак chapter/the war ended...и шо сеа:tapp:

Ајде збирајте се фанови мора да ве има уште ffs:N:
Башка јак chapter/the war ended...и шо сеа:tapp:
The recovering of Luffy/Screw Hat Crew getting together :vozbud:
Башка лејм заврши, никој специјално од Марините умре, додека Ace и Whitebeard умреа.
Добро е што немаше некои драстични промени, World Government си е пак World Government и за некои чаптери се ќе биде пак по старо, само што сега маин вилан ќе биде Blackbeard а и треба во акција да ги видиме 11 Суперновас.
New Bounty Posters, can't wait.

Ваљда од време на време ќе се препуцаваат со Blackbeard.
Само шо ќе се деси со Boa Hancock,Jinbei,Iva и остало весело друштво,баш ќе биде cool сите да влезат у strawhats:helou:

прв пост па ај да кажам баш убао со има вакви форумчиња, мада штета што кај нас нема многу луге шо ги пратат овие ствари

btw како шо глеам има тука луѓе шо читаат и манга па сакам ја да почнам со мангата али ептен ми е мрза од почеток па ако може некој да ми казе кој чаптер у манга е коа luffy бега од impel down поточно после средбата со blackbeard, дека до тука е анимето па од тука би сакал да продолжам со манга , ова 1 епизода на недела не е доста мора нешто поише

p.s.(френд ми вика ова Death Note исто било ок, има некој совет?)

Под хитно глеај Death Note!
А иначе Impel Down Arc-от е 524-548
Значи после тоа бандата од Импел Даун иде у Маринфорд и почиња млатењето.

Го гледам ова ама само анимето и сум до 80 епизода, добро аниме, ама не ја отворам темава многу спојлери има :pipi: :tv:

баш опасно млатење у маринфорд падна , се надевам на анимето нема многу да го тегнат додека да стигнат то тој дел :D , Death Note го почињам за некој ден , чим го ресетираат ова нетов.

Јас сум еден од најголмите фанови на One Piece :vozbud: http://www.onemanga.com/One_Piece/583/01/ и еве го најновиот чаптер од мангата ако некој не го прочитал до сега па добар беше и можам да кажам ми се допаѓаат овие чаптери кога се разгледува минатото на некој од ликовите :vozbud:

Ме нервираат ова детскиве причи со Ace.И онака ваљда нишо нема да разјаснат.

се согласувам, баш многу смара ова приказнава си викав 1-2 она изданија ќе трае ама ја влечат премногу.... бтв ако некој следи и наруто ( у анимето следуваат конечно малце добри епизоди . борби со пејн итд)

Ме нервираат ова детскиве причи со Ace.И онака ваљда нишо нема да разјаснат.

Ветува малку со вие што ќе идат сега во кралството Тенирибјуто ли како ги викаа да се случи нешто интересно а инаку војната помеѓу WB и Marines беше милион пати поинтересно

КОНЕЧНО!
После таков досаден арк од флешбек, конечно пак ги спомнува другите и се надевам дека веќе од следната недела ќе ги видиме и нив.

Ми беше омилена серија едно 100 епизоди гледав пред 4 години на ртл 2 ,ако може линк да ги спуштим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom