One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Do koga e promocijata na Select Promo tarifniot model, znae li nekoj? Bidejki pisuva modelot e promotiven i vazi ogranicen period.

Do koga e promocijata na Select Promo tarifniot model, znae li nekoj? Bidejki pisuva modelot e promotiven i vazi ogranicen period.

До 14 Ноември важи.

Еве моментален спидтест од 3Г од дома во зграда

Јас сега земав 4 бројчиња од овој пакет. За 399 денари неограничено кон сите мрежи е до сега најдобра понуда на пазарот. Плус тоа 1 гб интернет и без договор ? Дефинитивно најдобра понуда.

Еве кај мене, лете 3G-во :)

3100882153.png

^Иста брзина имаме, само што јас имам ADSL интернет од Оне

Ke pustaat li ovie ipticki ili da gi menjav vishe..?sranje se :@

Ke pustaat li ovie ipticki ili da gi menjav vishe..?sranje se :mad:

Тешко, јас се спремам за на Телекабел. Стабилни се до душа, ама тиња им е брзината(3,5 мегабити). Плус за истите пари имам и кабелска телевизија (850ден)

Сега ми истекува договоров, и гледам на боом ми стигнува нешто порака изненадување, попуст на сметка и слично. Некој нешто подетално информации?

.. имам бесплатни пораки кон сите мрежи. Дали ако кон една од тие мрежи пратам порака, а истиот тој број е надвор од државава се смета дека е бесплатна пораката?

.. имам бесплатни пораки кон сите мрежи. Дали ако кон една од тие мрежи пратам порака, а истиот тој број е надвор од државава се смета дека е бесплатна пораката?
Тешко тоа батка..

Тешко тоа батка..

По моја логика и ја сметам дека не е така. Него една другарка ме убедува во спротивното, а нигде неможам да најдам податоци во врска со тоа.

Што ако е истиот број кога се префрла на роаминг, т.е на друга мрежа. Нема гратис смс.

Тешко тоа батка..

Што ако е истиот број кога се префрла на роаминг, т.е на друга мрежа. Нема гратис смс.

Земав и ги прашав, еве што ми одговорија.

Почитувани, Имам едно прашање. Имам бесплатни пораки кон сите мрежи. Дали ако кон една од тие мрежи пратам порака, а истиот тој број е надвор од државава се смета дека е бесплатна пораката? Благодарам однапред.

ONE.mk: Да, да бесплатна е. Нема влијание тоа каде е бројот во моментот на примање на пораката

Што значи дека другаркава била во право. Не сум знаел за ова. А и големо браво сега имаат од мене.

Бесплатна не е, но ја плаќа тој што е на роаминг, без оглед дали праќачот има бесплатни или не

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom