Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ wtf![]()
само кој им е филмот неможам да разберамТоа што го изјавил директоров, е 100% вистина.
Зошто бе ако си на џабест, мора да се префрлиш на постпејд за да имаш интернет.
Пошто мојоф телефон е канта, и сеа да сакам да се уклучам некаде неможам ради тоа шо не сум постпејд.
Не го оставаат чоек да си плати.
NOVI NAJEVTINI paketi za 3G Internet! Odberi nedelen paket i dobij 300 MB za samo 39 denari ili odberi mesecen paket za 2GB za samo 149 denari. Aktiviraj gi paketite so povik na 1414 ili prati SMS so tekst: NEDELEN NET odnosno MESECEN NET na brojot 181. DzaBest, najevtin pripejd!
Има, се доплаќа како услуга месечно околу 250денари е услугата и немаш веќе скриени броеви. Ова е за пост пејд.ajde tuka da prasam ako nekoj znae da mi odgovori: koristam ONE pri-pejd(na nadopolnuvanje so karticka) ima li nekoja usluga na ONE ili nekoja finta da vidam koj mi zvone so skrien identitet.Samo ne mi objasnuvate deka treba da odam vo policija ili nesto slicno,samo dali postoi nacin,usluga koja se doplatuva ili nekoja "finta" da mi se prikazuva telefonskiot broj na onoj kojmi zvoni so skrien identitet..
moj sovet ti e uopste da ne mu krevas na toj sto ti zvoni so skrien a da plakas po 250 mesecno za eden manijak sto se krie turi mu pepelot...Има, се доплаќа како услуга месечно околу 250денари е услугата и немаш веќе скриени броеви. Ова е за пост пејд.
За припејд мора да прашаш во оне.
Ако користиш Андроид... симни Call Blocker.dosaden/na e mnogu....ili pak ima nekoja opcija da blokiram skrien broj?