ONE.mk - Telekom Slovenia Group

• Креатор на темата Креатор на темата peter
  • Време на започнување Време на започнување

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Телеком Словенија се ребрендира во ONE. Интересно име, ама за жал, понудата не е нешто посебно - почнувајќи од ТВ, па се до старите мобилни пакети.

Повеќе на www.one.com.mk

Ова уствари обединува Он.нет и Космофон, така?

Па не би рекол дека не се баш конкурентни. За 1099 имаат пакет ТВ/Нет/Тел. А кај Телеком основниот пакет е 1769. Тука се скоро 700 денари разлика.

Па не би рекол дека не се баш конкурентни. За 1099 имаат пакет ТВ/Нет/Тел. А кај Телеком основниот пакет е 1769. Тука се скоро 700 денари разлика.

Кој канали ги нудат на ТВ? И пред се, знаејќи го фијаското со WADSL-от, баш би сакал да знам што квалитет на слика ќе понудат.

Многу им е скап ресиверот, 5999 денари преку Оне а во бугарија е 30 лева што е неколку пати поевтин

Кога е официјалното ребрендирање?

Многу им е скап ресиверот, 5999 денари преку Оне а во бугарија е 30 лева што е неколку пати поевтин
Каде? Ова некоја бугарска телевизија го нуди, или се шитка на тезга на пазарче? :)
Кога е официјалното ребрендирање?
Денес :)

Значи нема веќе DUO пакети, гледам нудат само W(A)DSL во Fix/Net.. тапа :)

on.net.mk нема да го ребрендира порталот? :)

Aха ок, дека гледам уште Cosmofon ми пишува на телефон :)
Мене па од сабајле ми пишува One, го изначепаркав телефонов да видам во што е проблемот:uvo:. Сега еве дознавам шо била работава :raz:.

Значи нема веќе DUO пакети, гледам нудат само W(A)DSL во Fix/Net.. тапа :)

Уште го има само требало за некое време да го понудат со дигиталнава.Така ми кажаа во инфо центарот бидејќи мислев дека веќе ќе го немаат тој пакет па да ми го сецнат нетов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom