ONE.mk - Telekom Slovenia Group

• Креатор на темата Креатор на темата peter
  • Време на започнување Време на започнување
Барем добри реклами направиле ако не друго.

Ај што викате вие дека сите понуди им се катастрофа, али добро бе, не можеле да изберат некое покул лого?

Ко оние цигарине 57мица им е логото, црвен круг со бели букви внатре.
Т.е. моја грешка, на цигарите дури и е подобро од ова...:devil3:

Ова е супер конечно ќе дојде нешто квалитетно кај нас дигитална телевизија мобилна технологија, сето тоа во еден бренд не гледам ништо лошо во ова конечно ќе гледаме легална телевизија, со откупени права, а не пиратерија

Ај што викате вие дека сите понуди им се катастрофа, али добро бе, не можеле да изберат некое покул лого?

Ко оние цигарине 57мица им е логото, црвен круг со бели букви внатре.
Т.е. моја грешка, на цигарите дури и е подобро од ова...:devil3:
Или 501 фармерки на времето ко што имаше. Ама пак тие квалитетни беа бреее мајката :toe:

ima izmeni,ama na poloso
jas do sega bev biznis tim 2500 i imavme 6 broja i 4 pripejda prikluceni kon koj vrteme besplatno i plus 250 mb internet besplatno.
sega ni e mnogu poskapo zosto neame veke zaednicka pretplata tuku ili 1800 ili 5000 po linija .kon ostanatite van kompanijata e pokacena cenata na minutata,gi nema besplatnite pripejdi i NEMA 250 mb gratis internet,tuku 9 den mb:nenene:
bev preeska vo ONE da prasam dali ke prodolzi stariot dogovor po stari ceni ili noviot so ponepovolni uslovi i mi rekoa NEZNAAT seuste kako ke bide ???:tapp:

prv vpecatok od ONE mi e :drk::drk::drk:
a znaev deka taka ke bide cim tuka ima uloga perevarantot cemericic:salut:
definitivno ke gi napustime u firma:nenene:
se nadevam deka ova go cita nekoj odgovoren vo ONE

ziva stramota e ova vo ONE ! eks (cosmofon) i so mobilkite i so ALLO Fix! Na mobilkite gi isklucija besplatnite minuti vo Postpejd, na ALLO to gi napravija edna cena i +40 denari za naplata za idintifikacija ! c.c.c.c.c:pusk::pusk::pusk:

А знае некој зошто уште ми пишува Cosmofon на мобилниот? Или ги мењаваат то IMEI (колку што знам првин нокиа, па сони ериксон..)?

Само што зборев со оператор од ONE, ми рекоа дека на сите оние на кој не им е променето името на мобилниот во ONE треба да се јават на 181, да го кажат мобилниот број и IMEI кодот и најкасно за 3 дена ќе им биде променето... :)
Па ајде навалете :D :D

Само што зборев со оператор од ONE, ми рекоа дека на сите оние на кој не им е променето името на мобилниот во ONE треба да се јават на 181, да го кажат мобилниот број и IMEI кодот и најкасно за 3 дена ќе им биде променето... :)
Па ајде навалете :D :D
Да бе и да не треба сите милион корисници ова да го напраат за да им го сменат името не мрежата :tapp:

Да бе и да не треба сите милион корисници ова да го напраат за да им го сменат името не мрежата :tapp:
На повеќето уште од првиот ден кога се ребрендираа им го сменија, ама еве кај мене не е уште сменето...
И ова е само за оние кој сакаат, не е морално :toe:

Едно прашање:
Дали дигиталната телевизија на ONE Boom Tv ке има можност за снимање програма и такви сл работи што ги има на Макс ТВ?

Едно прашање:
Дали дигиталната телевизија на ONE Boom Tv ке има можност за снимање програма и такви сл работи што ги има на Макс ТВ?
Има посебна тема за телевизијата... (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom