HungryWolf
Deep In Tha Forrest
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 4
Postot ti e da go objavis na kanal 5 vo edna emisija koja se vika
DA NE TI SE VERUVA :tv:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Postot ti e da go objavis na kanal 5 vo edna emisija koja se vika
DA NE TI SE VERUVA :tv:
Pazete sto mi odgovorija onnet na prasanjeto sto da ocekuvame od vas kako odgovor na konkurencijata?
Od narednata nedela ke mozete da se zapoznaete so nasite novi uslugi na biz.on.net.mk
aj da pocekame.Ama i da vidam da ne veruvam.
Ова е нормален АDSL така, не WADSL?ДОЧЕКАВМЕ!!! ВЕРУВАЈТЕ!!!
Интернет за само 1 ден. месечно се до нова година, адсл пакет 1Мб со 3 гига, секој нареден започнат гига се наплаќа по 90 ден. +ддв (ова на Принц пак нема да му одговара пошто не е гага), после нова година истиот ке чини ~500 ден. + ддв. Баш ми е мило што ке се пакува, а верувам дека нема.
Останатите пакети се:
1 Мб со 15 гига за ~1000ден. + ддв, опција за доплата за секој започнат гига од 90 ден.
2 Мб со 101 гига за ~ 1500ден. + ддв, опција за доплата за секој започнат гига. Добрата вест е дека не се шупаци ко телеком да спуштаат брзина, едноставно ако ги потрошиш, ке си доплатиш (клати-плати).
1 гига ти го наплаќаат 90ден. + ддв, што е за 10 пати поевтино од кабелските оператори (теле кабел), не плаќаш опрема-инстлација (за разлика од телеком заштедуваш ~1800ден. која ти наплаќа за опрема), не ти спуштаат брзина... Е сеа мораш да имаш платени тел. сметки, истото ти треба и преку телеком. Мислам дека ова сите го чекавме... Има најава и за плус телефонија за истите пари... Ке видиме...
Принц, уште сакаш да се пакуваш, или ке си останеш лојален на твоите непријатели!?!? Јас мислам дека веке почнаа да ги газат телеком...
Ти Mijastra на Принц знаеш што можеш да не отварам Paint па да ти цртам, тоа одма да го расчистиме. Принц не ти е влезен (уште) во фамилија па да го спомнуваш неговото свето име залудно 2 пати во еден ист пост
Пакетиве од кај ти се? Или и ти леб од таму вадиш како и многумина овде (имаше еден исто што те цитираше тебе подолу мислам) па ова ти се внатрешни информации? На жими мајка кај но.нет никако. Дај линк нешто, објава, информација... Сега проверив на biz.on.net.mk и нема ништо ново.
Се додека не ми дадеш линк од официјална информација и понуда, нема да ти ги коментирам пакетите на Пепи (истиот што до вчера се курчеше по весници дека имал 10000 корисници а заборавил дека има 200 Mbps линкови кон светот, заборавил дека базната во Нерези е преполна... ама сепак ги има бе човекот).
А кога ќе добијам линк (ако воопшто имаш и ми докажеш дека не си "внатрешно раселено лице од но.нет-овскиот регион") ќе те испердашам толку силно што ќе заборавиш да ми се обраќаш уште еднаш![]()
Не ми се верува дека ќе го батали. Зар некој би баталил таква wireless инфраструктура? Појма немам што ќе се случи, ама ако се менуваат пакетите сигурно ќе дознаме деновиве... Видиш, тоа заборавив да ги прашам во инфо-центаротСупер што ја отвори, ај сега некој нека кажи што ќе се случи со WADSL.
Онет ќе го батали?
никој не е будала толку да инвестира во безжична инфраструктура па после да ја баталува.