Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.539
- Поени од реакции
- 35.637
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I neznam дали е ова проблем и кај тебе шо се појавуват..ај кажи ако е така за да знам дали да им се јавувамGhost напиша:И јас имам вадсл, меѓутоа тоа е тоа, додека бев на АДСЛ, никогаш немав проблеми со паѓање на брзина или пак паѓање на конекција, сега откако сум на ВАДСЛ, тоа ми стана секојдневие...
за џабе да не е... Кога ќе уклучам некоја страна или не не најдобар пример кога ќе спуштам нешто, на пример ако фајлот е 150килобајти и јас за нив чекам 3 минути :nesvest:...ПОточно кажано, ќе почни да се спушта па ќе застани па после пак ќе почни ша пак ќе застани...Чаре2? 

E i kaj мене беше така...до скоро :pos2: А како рече? Да гио исчистиме? Мислиш дали има некој вирус тантара мантара? Барав пред некој ден немаше...А имав и Мозила и ИЕ па и на двата ми одеше така...бавно нешто ко мрзливоMesaja напиша:Ја пред скоро време стаиф ВАДСЛ, и ми лета...не ми паднала конекцијата ниеднаш до сеа...
туку ај ќе проверам пак...Имам WADSL и го имам најстариот пакет 1286 денари, 768/128кбпс, 8ГБ трансфер.Sabit напиша:Edno prasanje do tebe Jane.
Kakov internet imas Wadsl?
се конектира и ко ќе уклучам Интернет Експлорер ко ќе дам команда за да оди на Кајгана или било каде...Само долу пишува Уеитинк и пак да стегнам на рефреш треба за да се уклучи страната (некоја)...и то пак чекам подолго. Незнам стварно шо можи да е проблемот
ќе ви бидам стврано благодарен ако некој ми помогни..оти имајте милост неможам по цел ден Чикита да ја слушам на телефон
Веќе напамет им ја научив на Аба песната...
Форчн ми кажа за Адвер една бесплатна е исти ли се тие две? И крак не ли ми треба за оваја?Jane напиша:СИмни го Spybot Search & Destroy. Мора со него да секнираш. Наоѓа работи што не ги наоѓа анти-вирусот. Исчисти сите сомнителни cookies што ќе ти ги најде. Одкако ќе исчистиш, скенирај пак да видиш дали си исчистич како што треба.
Taa Ad-Aware е исто добра. Скенирај со двете. Иначе ќе ти ја пратам по пп. Не ја спомнав зошто не е бесплатна. Иначе оваа SpyBot ќе ти ги искенира убаво сите колачиња, а 99% тоа ти е проблемот. Сите тие глупоти си работат во позадина додека сурфаш и ти ја гушат конекцијата. Значи SpyBot е бесплатна, a Ad-Aware Pro ќе ти ја пратам по пп.Martin$ напиша:Форчн ми кажа за Адвер една бесплатна е исти ли се тие две? И крак не ли ми треба за оваја?
Исто забележав и кај видеата од ЈуТјуб и кај нив ќе биди лоадинг и после на едно место ќе застани и за 5 мин пак ќе продолжи...Проверив лмитото од 10 гигабајти дали сум го поминал ама ништо...уште 7 имам за овај месец
Исто и ко ќе отварам некоја страна оп до пола ќе се уклучит и после то ќе треба рефреш за да се отвори (ама и тоа тешко)..Пробав да се јавам Он Нет ама ко секогаш Чикита слушам..:cry: