TpH_Bo_OkO
Трноризец
JohhnyMass мисли на Uplink и Downlink а не на upload и download...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам јас он на што мисли. Он е образованиот и знае повеќе од нас. Треба он да ги знае термините повеќе од нас.TpH_Bo_OkO напиша:JohhnyMass мисли на Uplink и Downlink а не на upload и download...
И, што со ова? Сакаш да кажеш дека сеуште не ви се преполнети базните?JohnnyMass напиша:Го пишав како download/upload на сигналот за да ме сватите на што мислам, мислев дека ќе Ве (ако веќе така сакаш) со downlink/uplink, ама ете имало некој "паметен".
А да те прашам нешто: Дали уопште си писмен за да разбереш што пишувам?Убаво дообјаснив со јазик на еден простак и пак не ме разбираш?
Убаво Ви опишав како тоа јас немам проблеми со WADSL.Па сега упалете си го мозокот и разберете...Не можам да пишам попросто од ова.
Или не сфаќате или не сакате да сватите или пак не ми веруваш.
Еве ти Print Screen од Net Meter додека ти го пишувам ова и го спуштам Spiderman 3 со 60kb/s.Тоа е тоа.
vikris напиша:многу глупав и простачки речник на изразување.
Ова он.нет исто си вика...BOBI DMX напиша:kaj mene e dobar internetot
za drugite mi e gajle :jaj:![]()
I kaj mene poslednavaq nedela me dupci nevideno internetov so 11 mi spusta nekad da ti e*am internetot,a ova za cable sto e kako e koja firma znaes nesto?sasence19 напиша:vo tetovo e katastrofa denovive wadsl.KATASTROFA
75% od korisnicite se zalat deka se diskonektiraat mnogu cesto,brzinata na download e 25kb/s prosecno vo denot. navecer e 7-8 a sabajle nesto podobro 45-55 kb/s.
mnogu se nerviram , a sega koga slusnav deka i vo tetovo doaga cable tel ke puknam ,a samo sto se prikluciv na w adsl.
se nadevam na podobri vreminja so onnet ili nonet