On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
TpH_Bo_OkO напиша:
JohhnyMass мисли на Uplink и Downlink а не на upload и download...
Незнам јас он на што мисли. Он е образованиот и знае повеќе од нас. Треба он да ги знае термините повеќе од нас.

Го пишав како download/upload на сигналот за да ме сватите на што мислам, мислев дека ќе Ве (ако веќе така сакаш) со downlink/uplink, ама ете имало некој "паметен".
А да те прашам нешто: Дали уопште си писмен за да разбереш што пишувам?Убаво дообјаснив со јазик на еден простак и пак не ме разбираш?
Убаво Ви опишав како тоа јас немам проблеми со WADSL.Па сега упалете си го мозокот и разберете...Не можам да пишам попросто од ова.
Или не сфаќате или не сакате да сватите или пак не ми веруваш.
Еве ти Print Screen од Net Meter додека ти го пишувам ова и го спуштам Spiderman 3 со 60kb/s.Тоа е тоа.
netmeter.JPG

Додека го пишував ова веќе сум на 9.8% со симнати 68 и кусур Mb.

Пак не си јасен со термините и со мернити единци. Очигледно ти треба да посетиш некој курс за да разграничиш кој знак и која мерна единица за што се користи.

Али ај до утре вака ќе се расправаме, и пак нема да ги сватиш работите. Факт е дека нема да попуштиш. Затоа немој на постов да ме цитираш. Само едно нешто ќе ти кажам. Форумов го читаат и луѓе кои немаат појма од овие работи и читајќи ги твоите постови можат грешно ќе научат.
:helou:

JohnnyMass напиша:
Го пишав како download/upload на сигналот за да ме сватите на што мислам, мислев дека ќе Ве (ако веќе така сакаш) со downlink/uplink, ама ете имало некој "паметен".
А да те прашам нешто: Дали уопште си писмен за да разбереш што пишувам?Убаво дообјаснив со јазик на еден простак и пак не ме разбираш?
Убаво Ви опишав како тоа јас немам проблеми со WADSL.Па сега упалете си го мозокот и разберете...Не можам да пишам попросто од ова.
Или не сфаќате или не сакате да сватите или пак не ми веруваш.
Еве ти Print Screen од Net Meter додека ти го пишувам ова и го спуштам Spiderman 3 со 60kb/s.Тоа е тоа.

Прегледај го приврзокот 1823

Додека го пишував ова веќе сум на 9.8% со симнати 68 и кусур Mb.

И, што со ова? Сакаш да кажеш дека сеуште не ви се преполнети базните?

By the way, многу глупав и простачки речник на изразување.

BOBI DMX напиша:
kaj mene e dobar internetot :)
za drugite mi e gajle :jaj: :vozbud:
Ова он.нет исто си вика...
Мене парите ми се на број,корисниците ми е гајле:vozbud:

vo tetovo e katastrofa denovive wadsl.KATASTROFA
75% od korisnicite se zalat deka se diskonektiraat mnogu cesto,brzinata na download e 25kb/s prosecno vo denot. navecer e 7-8 a sabajle nesto podobro 45-55 kb/s.
mnogu se nerviram , a sega koga slusnav deka i vo tetovo doaga cable tel ke puknam ,a samo sto se prikluciv na w adsl.
se nadevam na podobri vreminja so onnet ili nonet

Alo novo lisice tuka jas nemav internet do sega od vcera od 12 navecer toa ti e 19 saata nemav ni edna sesija ne zakaci ruterot i logot mi se prepuni so SESIONS NOT FOUND 19 casa bez ni ednas da se zakaci ejjjjjj (A i slusalka ne mi krenaa podobro da ja stavat na nekoja javna tel govornica moze nekoj ce javi pa ce si pocatame) Abre makedonce makedonce Daj kazete kaj im se toa baznite da idam da im gi zapalam:zlo: Katastrofa nevidena pa uste i Prvata wirelees country (YEAH kako da ne) Dodeka ne zavrne ili ne duvne veterce.A od utre ce ideme da se molime da ne zavrne duva veter magla.....

Како и да е луѓе.Штета што не успеав да ви објаснам дека се е во ред со интернетот доколку сте на "добро" место (објаснив што е добро место).А за мојот речник само се трудев да ви објаснам на најпросто ниво.Жалам за вас и за вашиот интернет и за вашите проблеми, али најмногу жалам што не знаете да ме разберете.
Јас си имам супер интернет и повеќе не се обидувам да ви помогнам.Затоа не коментирам повеќе на оваа тема.
Уште еднаш жалам за сите вас кои плаќате исто а добивате ништо.:toe:

sasence19 напиша:
vo tetovo e katastrofa denovive wadsl.KATASTROFA
75% od korisnicite se zalat deka se diskonektiraat mnogu cesto,brzinata na download e 25kb/s prosecno vo denot. navecer e 7-8 a sabajle nesto podobro 45-55 kb/s.
mnogu se nerviram , a sega koga slusnav deka i vo tetovo doaga cable tel ke puknam ,a samo sto se prikluciv na w adsl.
se nadevam na podobri vreminja so onnet ili nonet
I kaj mene poslednavaq nedela me dupci nevideno internetov so 11 mi spusta nekad da ti e*am internetot,a ova za cable sto e kako e koja firma znaes nesto?

haha vas po malku vi kradele mene 2 pati po 10 G i idnas 900mb
samo so pocinja mesec vecerta kradat sabajle pola gledam pak drugata vecer i za 2 dena neam net!!! i toa nikogas ne mi gi vratile osven ednas tie 900 mb!!!

Aj popoleka stignavme do 92 strana !!! A ak mojt nekoj nek mi objasnit kako e to 2gb za 1000denari????Dial Up????Kakvi se tie kartickite???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom