Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.465
- Поени од реакции
- 35.264
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I neznam дали е ова проблем и кај тебе шо се појавуват..ај кажи ако е така за да знам дали да им се јавувамGhost напиша:И јас имам вадсл, меѓутоа тоа е тоа, додека бев на АДСЛ, никогаш немав проблеми со паѓање на брзина или пак паѓање на конекција, сега откако сум на ВАДСЛ, тоа ми стана секојдневие...
E i kaj мене беше така...до скоро :pos2: А како рече? Да гио исчистиме? Мислиш дали има некој вирус тантара мантара? Барав пред некој ден немаше...А имав и Мозила и ИЕ па и на двата ми одеше така...бавно нешто ко мрзливоMesaja напиша:Ја пред скоро време стаиф ВАДСЛ, и ми лета...не ми паднала конекцијата ниеднаш до сеа...
Имам WADSL и го имам најстариот пакет 1286 денари, 768/128кбпс, 8ГБ трансфер.Sabit напиша:Edno prasanje do tebe Jane.
Kakov internet imas Wadsl?
Форчн ми кажа за Адвер една бесплатна е исти ли се тие две? И крак не ли ми треба за оваја?Jane напиша:СИмни го Spybot Search & Destroy. Мора со него да секнираш. Наоѓа работи што не ги наоѓа анти-вирусот. Исчисти сите сомнителни cookies што ќе ти ги најде. Одкако ќе исчистиш, скенирај пак да видиш дали си исчистич како што треба.
Taa Ad-Aware е исто добра. Скенирај со двете. Иначе ќе ти ја пратам по пп. Не ја спомнав зошто не е бесплатна. Иначе оваа SpyBot ќе ти ги искенира убаво сите колачиња, а 99% тоа ти е проблемот. Сите тие глупоти си работат во позадина додека сурфаш и ти ја гушат конекцијата. Значи SpyBot е бесплатна, a Ad-Aware Pro ќе ти ја пратам по пп.Martin$ напиша:Форчн ми кажа за Адвер една бесплатна е исти ли се тие две? И крак не ли ми треба за оваја?