On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
neo-geo напиша:
читав на slashdot дека на некои канопија интегрираат и GPS, така што кој и да ја украде, само што ке ја уштека лесно ке го најдат
незнам канопијава на оннетовци имаат таква ствар
sve se probiva. bashka janlash ti e esapot za GPS sistem u kanopi.

Мојата стои на тераса па кој сака да ја краде нека повели.

Acid напиша:
Месечна цена е месечната (фактичката) цена на услугата, а договорена цена е цената која ти ја добиваш со склучување на договорот од 2 години.

Значи, со договор на 2 години = 1.090 денари.
Со договор од 1 година = 2.090 денари.

Не е модем, туку Canopy Motorola антена. Инаку да - ти го даваат на користење.

Во договорот исто така ја пишува и цената на опремата. Зарем ти сакаш да ти дадат опрема од 21.500 денари и да ти речат: "Брачко, ти ако сакаш лупни ја од земја, играј фудбал со неа или тренирај кик-бокс - па ако и се деси нешто, ние ќе ти дадеме нова". Нормално дека треба да се однесуваш со неа како примерен корисник. Доколку се оштетила од виша сила, нормално дека ќе ти ја заменат со нова. И не, нема ептен пазење... Си стои на покрив, како обична антена за телевизија.

Е фала многу. Сега уште да стапам во контакт, и да дојдат за 7 дена и да ме приклучат. Со овие од Роби-Штип неможеш на крај да излезеш, преваранти. Немаат стабилност, брзина, услуга.. ништо, само нервози. Сега се надевам дека со он-нет ќе биде друго.

Ајмо кој сака кабелски модем моторола за 500 ден, не многу користен.. ајмо, ајмо.. поволно. Не, стварно, ако има некој заинтересирано нека ми пиши пп, и така веќе не ми треба тој кабелскиот модем.

Кликни тука, пополни податоци и готово.

Јас чекам да ми заврши тековниов месец (а можеби и наредниов) и се префрлам на WADSL.
10 гига за таа цена, брее... :)

Noob напиша:
sve se probiva. bashka janlash ti e esapot za GPS sistem u kanopi.

не е мој есап :)
башка ако сака да те најде ке те најде, сериски број и мак не се мења, али whatever шо па мене ми е гајле :icon_bigg

Acid напиша:
Кликни тука, пополни податоци и готово.

Јас чекам да ми заврши тековниов месец (а можеби и наредниов) и се префрлам на WADSL.
10 гига за таа цена, брее... :)

haha ne bidi siguren!

moras da otides vo on.net da potpises dogovor... ene mi go doma denes go potpisav...
ne e se taka brzo :)

Овие 2-3 дена...катастрофа е брзината на надворешните ликови.

Да, последно брзината е многу варијабилна.

LOL
Од мене неможе да ви биде покатастрофа. Пројдов лимитот пред 4 дена и сега уживам со полна брзина и полн резервар.:pos: (32/32)ми се плаче
ak.gif

Бавно, прилично бавно. Јас мислев дека сум го прешишала лимотот, ама не било до тоа. Така да, Јане, не се секирај. На исто сме :pos:

Да не ги урочам Оннетовци, ама денес е прекрасно.
Даунлоад со 62KB/s, ping до www.google.com околу 50ms.

Конечно може да играм Кантер на раат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom