Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WADSL или WiFi?angelce1 напиша:Nekoj koristi WADSL na linux? Kade da najdam drajveri za uredot?
А што ти реков јас? :wink:angelce1 напиша:Se snajdov. Trebalo samo pppoe-setup na konzolata da se pise![]()
Иди во Windows Services и исклучи го (стисни stop) DHCP Client, па после половина час вклучи го. Очигледно те заебава нешто Windowsot. И кажи ми дали користиш Service Pack и кој?Promis напиша:ПОМОШШШ!!!
Пробувам веке 10 дена да се поврзам на интернет преку Wifi мрежата на on. net.
Имам AP D-Link DWL2100, Живеам во Кисела Вода и факам повеке сигнали на on net. Најдобриот Ви Фи сигнал ми е 64% но никако не добивам IP адреси од DHPC то на on net.
Ako nekoj postavil WiFi so AP D-link DWL2100 neka kaze kako.
ПС. од каде мозам да набавам евтина антена ???
Те сфаќам што правиш, ама ова што ти го кажувам е најверојатната причина поради која не добиваш IP адреса, штом мрежата ја фаќаш со повеќе од задоволитетен сигнал.Promis напиша:Користам сервис пак 2.
Знаци од кога ке ја селектирам мрежата на он.нет. тогаш излегувам од софтверот на акцес поинтот и влегувам во мојата мрезна картицка и ја подесувам на автоматска конфигурација. но ИП адреси не добивам.
патем малце блокирав со мозоков. Каде бесе Windows services ???![]()
Promis напиша:Користам сервис пак 2.
Знаци од кога ке ја селектирам мрежата на он.нет. тогаш излегувам од софтверот на акцес поинтот и влегувам во мојата мрезна картицка и ја подесувам на автоматска конфигурација. но ИП адреси не добивам.
патем малце блокирав со мозоков. Каде бесе Windows services ???![]()
ip config треба споено или ipconfig /allneo-geo напиша:MAC адресата можеш да ја најдеш Start>Run>cmd(enter)>ip config /all(enter)
Spored moite soznania za motorola canopy dometot e do 15 km i toa so tanjir ako sum greska popravi meAcid напиша:Тоа бил единствениот проблем, не оддалеченоста.
Можеш да имаш одличен интернет и на 40КМ оддалеченост од акцес поинтот, доколку имаш оптичка видливост со него. Односно, доколку ридот се гледал од Неготино - тогаш сигурно ќе имаше интернет.