On-line работа

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Локација
Охрид
Веб-сајт
kladilnica.forumup.com
Дали некој знае да сподели каде може да се најде работа и искуства со on-line, remote или од дома работана македонски.

Моментално сум на Upwork и PeoplePerHour ама нема некоја понуда.

Што работа бараш?
Сигурно не бара како Python девелопер кој користи Django или Flask frameworks имплементирајќи SQL датабази за потоа да прави кластеризација со Docker за сето тоа да го хостира на Render односно AWS секако со претходно познавање и искуствво во CMS, SEO, SaaS, UNOPS, PSEA, SDK, GCP, JEE, SDR иииии Аzure :P

Сигурно не бара како Python девелопер кој користи Django или Flask frameworks имплементирајќи SQL датабази за потоа да прави кластеризација со Docker за сето тоа да го хостира на Render односно AWS секако со претходно познавање и искуствво во CMS, SEO, SaaS, UNOPS, PSEA, SDK, GCP, JEE, SDR иииии Аzure :P

Ми е срам да побарам работа сеа. Просто ме остави без зборови да си ибиш бесниот.

Јас само вакви примам у мојата фирма.

Ова го знаеш сам или ти помага некој?

некој што веќе работа со UP Work напише некое искуство

Јас работам UP Work Тиндер ор Таггед од дома,на поетокот слабо ми идеше ама се усовршив со тек на време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom