On a sunny day...

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
imase tema za on a rainy days,pa eve da otvoram za sunny days.Sto najcesto pravite vo takvi denovi,iako ima sto da se pravi.Site se raspolozeni koga e soncevo.Epa kazete na kratko so praite u vakvi denovi,ili dajte nekoja ideja :):vozbud:

Izleguvam nadvor na sonceto...:vozbud:

Izleguvam i se setam kako mrdnat, a sunny days mi davaat motiv za da trcam, i dzogiram ustvari, vezbam.

Letno vreme koga e epten zesko obicno sedam doma.No obozavam prolet i sekogas koga e ubavo vremeto izleguvam nadvor, obozavam da setam. Proletta i sonceto kako da mi davaat energija, koga gi ima sekogas sum raspolozena za izleguvanje, prosetki, citanje i sl.

Ги спуштам ролетните и се радувам на фактот дека надвор е сончев ден.

ееее колку работи имат да се прајт он а сани деј.... само требит да ти се погодит друштвото шо е слободно во моментот и правец плажа.... на излет... ммммм убајни.... :travolta: :vozbud:

па многу работи можат да се прават кога е убаво,сончево топличко...јас секогаш шетам,возам ролерки...ако се договорам со некој идам на излет или на плажа...али дека во скопје нема плажа затоа на базен....мх мх мх

оф колку обожавам кога е сончево...насмевка имам до уши цело време сум расположена...обавезно излегувам се шетам,седнувам негде на кафе со другарки...

епа зависи од расположение,по некад се вози ролери ,по некад точак,а мозе и поштено да се иде на скара на Водно...има многу опциии....

Abe se vozam so Tocak najcesto niz skopjevo ali cesto sum i nadvor so drugarcinja pa taka da znaci deka mi e ubavo! na koj ne mu e ubavo? Nekogas igram i kosarka,fudbal! se zavisi od momentot i drustvoto

On a sunny day сум максимално расположен. :je:

Греам коски он а сани деј, не спијам он а сани деј, ај ем хепи он а сани деј

Плажа и ништо друго..........ама го неам тој луксуз на море да живеам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom