On a sunny day...

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување
Голема реткост е сончев ден , тогаш пуштам се од раце , нов план се прави со активности надвор оти не се знај никогаш кога ќе се појави сонцето пак.

Обично сум расположена и сакам да излезам со луѓе со кои ми е пријатно и ми оди муабетот некаде на сонцето. А понекогаш и не ми се излегува (како денес) па едноставно доброто расположение му го посветувам на други обврски.

Излагувам надвор...и заборавам да се вратам дома

Не ми се учи уопште он а сани деј. Иначе, излагам негде на кафенце или пивце, играм тенис, се шлаам...

Igram fudbal on a sunny day:vozbud: i se slaam so drugari negde

*edited* Туширам *edited* Евреи.

Убо пенат тоа сапуните.

Sith

mRnO напиша:
Дудлам он а сани деј
Тебе срцка а сани а рејни деј исти .!. ти е!Дудлањето ти е главна преокупација!:helou:

Кога е сончево сум максимално расположена и обично се сунчам,(до сега имам фатено тоБ боичка и сите лилее на солариум си била:vozbud:) и читам книги!:smir:

ммм...кога гледам дека е сончево и дека е убаво времето надвор ептен се расположувам..сакам да шеткам и да уживам максимално во убавиот ден!

Прошетка,излети,друштво,...уживање
Ако е жешко,домче!!!

Прошетка дефинитивно. А ако е жешко тогаш или на базен или во море.

Mnogu si gi sakam soncevite denovi pa zatoa odma izleguvam nadvor i setam,sakam da odam na mesta kade so e mirno ednostavno se izoliram od se okolu mene i uzivam vo priroda.

Возам ролерки, идам на кафе на некоја летна тераса, го шетам кучето... Или дремам дома пред компјутер. :icon_lol:

Никако на отворено кога е ептен жешко,ме боли глава. На планина, во парк под сенка, покрај река, може.

Обавезно идам да играм фудбал, излагам негде со другари и тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom