...On a rainy day...

• Креатор на темата Креатор на темата Slatka_Mala
  • Време на започнување Време на започнување

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
па? сакате - мразите дожд, обожавате кога врне, ви расипува расположение итн...Накратко, што правите кога врне?

Обично кога врне станувам крајно мрзелива,цел ден ми се спие и ми се дреме пред компјутер :kafe:

Една од работите што најмногу мразам е ДОЖД!!!Буквално ништо не можеш да правиш освен дома да киснеш цел ден!!!

Дождот ми го расипува расположението, како на пример, дождот од вчера ( не излегов )...И затоа и денес не излегвам....

sch00lGirL напиша:
Обично кога врне станувам крајно мрзелива,цел ден ми се спие и ми се дреме пред компјутер :kafe:

Нешто слично само што јас не сум мрзелива туку мрзелив:kez: :kez:

Mmm ubav e dozdot za filmce pukanki pod isto kebe so miliot.
Ubav e za spienje a to cuka po pendzere , merak.
Ubav e koga e leten i sve osvezuva , vkraj me radva takov dozd ...

Коа врне дожд знам дека треба да седам дома и да дремам цело време....тоа ме инспирира и затоа кога врне ја свршуем најмногу работи.
Еве денес го напраивме предниот амортизер Дафи е жив сведок!!!!

koga vrne. doma da si e nesto prekrasno. si sedis, mozebi lezis i opusteno prelistuvas nekoe knigice. ama sepak najnezaboravno e veceren dozd, tropka po prozorot, ubava nokna kontaktna programa na radio primer "dar-mar", a zavrsetokot na vecerta da bide romanticen.

Ме нервира тмурен наоблацен ден без дожд.Ми прави некоја тензија , аман:nerv: . КОга врне, баш ми е убаво, сакам да се излежавам по дома, со фина музика, ТВ, компјутер и кафе-муабет со пријателки:kez:

А пролетниот и летниот дожд пропратен со грмотевици ептен ги сакам...сакам да шетам и шетам и да накиснувам....мераци:je:

Досадно е кога врне дожд бре :(

По цел ден ќе дремеш на компјутер!
Ама ај може да се заврти по некое муабетче на msn и поминува денот :)

sch00lGirL напиша:

Vaka nesto e i kaj mene :icon_lol::pipi:

Кога врне дожд најубаво ми е за спиење тогаш. Но кога треба да искачам негде, а надвор врне ондак стварно мразам дожд. Но во основа мразам дожд и снег.

Па кога врне дожд или спијам или пред ТВ или компјутер или да се шетам по дождот :je::je:мх што е убаво

Јас па си сакам кога врне дожд, посебно кога ќе се разбудам и ако истура некако посебен филинг ми е. Си седам дома и гледам телевизија или читкам книга.

Пред некое време можеби и ми сметаше а секако причина беше излегувањето надвор, ама во последно време не ми смета воопшто и дури почнувам да уживам во таков дождлив ден со некоја добра книга в раце или некое добро филмче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom