Омилени соленки?

• Креатор на темата Креатор на темата TargeT
  • Време на започнување Време на започнување
hello definitivno a isto taka pod solenki si podrazbiram i naziv "solenki" sto sum jadela vo Gostivar a vo Skopje seuste nemam sretnato.ako nekade ima neka kaze nekoj.toa e testo za pica so kaskaval i mnogu zacini.seckani se na dolgnavesti parcinja i se mackaat vo kecap i onaka se mezat.se jadelo bez pribor.

и јас......Pardon со путер од кикирики!!!!!

многу ми се свиѓаат тие едни што се со зелени зачини, ги има и од кашкавал(тие беа првите што излегоа) ама корнат од километар :icon_lol:

многу ми се свиѓаат тие едни што се со зелени зачини, ги има и од кашкавал(тие беа првите што излегоа) ама корнат од километар :icon_lol:

И јас овие ги сакам, ама нз како се викат, со многууу за4ини.
(Одам да си купам сега, ми се пријадоа многу :kesa:)

Ако памтам барем едно име на соленки освен Хело и Квики јас глава сечам. Омилени... оние турскине ЕТИ Чубук мислам се викаа...оние што се со кашкавал убавите:) И оние со путер од кикирики внатре:)

Мислев дека никогаш нема да одговорам на темава, ама сега кога ги имам пробано Пардон со путер од кикиритки знам кои ми се омилени соленки.
Одговоров ми е ко да рекламирам Космодиск. :kesa:

Пардон со путер од кикиритки :vozbud:

и јас......Pardon со путер од кикирики!!!!!

Мислев дека никогаш нема да одговорам на темава, ама сега кога ги имам пробано Пардон со путер од кикиритки знам кои ми се омилени соленки.
Одговоров ми е ко да рекламирам Космодиск. :kesa:
Исто така...Ах колку најмногу ги сакам, не сте свесни...Кога гледам филм, тие ми се задолжителни...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom