Омилена навивачка песна

Статус
Затворена за нови мислења.
to malo morgen deka ste dokazani ebaci

Што се буните бре алооооооооооо. Па помали сте и ќе ќутите. Доживљај ви е да дојдете во Скопје. Одрекувај колку сакаш бате ама тоа е непобитен факт. (а пред фактите и боговите молчат)

I SEKOJ SKOPJANEC KU*OT DA GO PUSI !!!
:pusk::pusk::pusk::pusk:
:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Што се буните бре алооооооооооо. Па помали сте и ќе ќутите. Доживљај ви е да дојдете во Скопје. Одрекувај колку сакаш бате ама тоа е непобитен факт. (а пред фактите и боговите молчат)
zivotna zelba mi e da dojdam skopje i da vidam so sto seljaci raspolaga naseto najgolemo selo

до одговорните во ресорот спорт ставајте клуч на темава затоа што све има освен навивачки песни ова не личи на ништо едноставно кажано брука,а до другите ако немате омилена навивачка песна немој да продавате муда за бубрези

до одговорните во ресорот спорт ставајте клуч на темава затоа што све има освен навивачки песни ова не личи на ништо едноставно кажано брука,а до другите ако немате омилена навивачка песна немој да продавате муда за бубрези

Пиши им на одговорните, имаш тема за тоа, не го тупи тука...

Пиши им на одговорните, имаш тема за тоа, не го тупи тука...
еј лигуш немој да провоцираш пошто ја не сум од некое селце поред патот јасно и немој да мислиш дека си го фатил господ за муда ако ги ребриш провинцијалциве пошто и ти си еден од нив за мене јасно или да ти појаснам :drk:

Еј полека со појаснувањето прво се праиш паметен и пробуваш да смириш ситуација а после мала провокација се запали као млад мајмун и затоа те молам немој да се правиш многу паметен кога не си:tapp:

еј лигуш немој да провоцираш пошто ја не сум од некое селце поред патот јасно и немој да мислиш дека си го фатил господ за муда ако ги ребриш провинцијалциве пошто и ти си еден од нив за мене јасно или да ти појаснам :drk:

Види си го потписот, не е vida ,него е vita....:tapp:

После научи се да ставаш точки и запирки за да биде попрегледно...

Лигуш, така дома на татко ти да му кажеш...

Ти од кое село си ??? Глеам се најде погоден од сето тоа па дојде демек да смируваш ситуација, а сеа глеаме дека мрсиш муда уствари...

Уште нешто нејасно има ???

Види си го потписот, не е vida ,него е vita....:tapp:

После научи се да ставаш точки и запирки за да биде попрегледно...

Лигуш, така дома на татко ти да му кажеш...

Ти од кое село си ??? Глеам се најде погоден од сето тоа па дојде демек да смируваш ситуација, а сеа глеаме дека мрсиш муда уствари...

Уште нешто нејасно има ???
Брат не се ѕамарај со овакви што имаат неписмени потписи

Брат не се ѕамарај со овакви што имаат неписмени потписи

Брат, ја го барав тоа неговото ''vida'' у речник и не најдов таков збор на италијански освен ако не е некоја глаголска форма (а не верувам дека е, исправи ме ако грешам)...

Трипа нешто типот, бара правдина на погрешно место...

Брат, ја го барав тоа неговото ''vida'' у речник и не најдов таков збор на италијански освен ако не е некоја глаголска форма (а не верувам дека е, исправи ме ако грешам)...

Трипа нешто типот, бара правдина на погрешно место...
а да побарате на латински а нема да биде лошо :aplauz::aplauz: клошари од с аеродром хахахахахаххахахах:tapp:

а да побарате на латински а нема да биде лошо :aplauz::aplauz: клошари од с аеродром хахахахахаххахахах:tapp:

Да да, еве и на старогрчки барам...

Иди лечи се,комплексаш....

vidi gi skopjanite delat pamet demek najpametni se vo drzavata e poradi vakvite kako vas vakva nie drzavata klosari edni

epa posto si mnogu pameten ja ke ti dokazam deka ne e taka. Na italijanski : La vita e' bella
Na spanski :
La vida es bella​
Na francuski:
La vie est belle​

Eve ti nekoj od glavnite latinski jazici, ama dobro ti posto si nepismen opinok moze si iskoponiral tvoj latinski pa kako sto e tvojot potpis taka e tocno:pos2::pos2:

vidi gi skopjanite delat pamet demek najpametni se vo drzavata e poradi vakvite kako vas vakva nie drzavata klosari edni
Sekogas ke :drk::drk:na skopje i skopjanite posto provincija si e provincija:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom