to malo morgen deka ste dokazani ebaci
Што се буните бре алооооооооооо. Па помали сте и ќе ќутите. Доживљај ви е да дојдете во Скопје. Одрекувај колку сакаш бате ама тоа е непобитен факт. (а пред фактите и боговите молчат)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
to malo morgen deka ste dokazani ebaci
zivotna zelba mi e da dojdam skopje i da vidam so sto seljaci raspolaga naseto najgolemo seloШто се буните бре алооооооооооо. Па помали сте и ќе ќутите. Доживљај ви е да дојдете во Скопје. Одрекувај колку сакаш бате ама тоа е непобитен факт. (а пред фактите и боговите молчат)
zivotna zelba mi e da dojdam skopje i da vidam so sto seljaci raspolaga naseto najgolemo selo
до одговорните во ресорот спорт ставајте клуч на темава затоа што све има освен навивачки песни ова не личи на ништо едноставно кажано брука,а до другите ако немате омилена навивачка песна немој да продавате муда за бубрези
еј лигуш немој да провоцираш пошто ја не сум од некое селце поред патот јасно и немој да мислиш дека си го фатил господ за муда ако ги ребриш провинцијалциве пошто и ти си еден од нив за мене јасно или да ти појаснамПиши им на одговорните, имаш тема за тоа, не го тупи тука...
еј лигуш немој да провоцираш пошто ја не сум од некое селце поред патот јасно и немој да мислиш дека си го фатил господ за муда ако ги ребриш провинцијалциве пошто и ти си еден од нив за мене јасно или да ти појаснам![]()
Брат не се ѕамарај со овакви што имаат неписмени потписиВиди си го потписот, не е vida ,него е vita....
После научи се да ставаш точки и запирки за да биде попрегледно...
Лигуш, така дома на татко ти да му кажеш...
Ти од кое село си ??? Глеам се најде погоден од сето тоа па дојде демек да смируваш ситуација, а сеа глеаме дека мрсиш муда уствари...
Уште нешто нејасно има ???
Брат не се ѕамарај со овакви што имаат неписмени потписи
а да побарате на латински а нема да биде лошоБрат, ја го барав тоа неговото ''vida'' у речник и не најдов таков збор на италијански освен ако не е некоја глаголска форма (а не верувам дека е, исправи ме ако грешам)...
Трипа нешто типот, бара правдина на погрешно место...
а да побарате на латински а нема да биде лошоклошари од с аеродром хахахахахаххахахах
![]()
epa posto si mnogu pameten ja ke ti dokazam deka ne e taka. Na italijanski : La vita e' bellaа да побарате на латински а нема да биде лошоклошари од с аеродром хахахахахаххахахах
![]()
Sekogas kevidi gi skopjanite delat pamet demek najpametni se vo drzavata e poradi vakvite kako vas vakva nie drzavata klosari edni