Омилен ресторан со највкусна храна? Каде одите?

• Креатор на темата Креатор на темата cak4e
  • Време на започнување Време на започнување
Дојрана -Скопје
Етно село -накај крива паланка

Etno selo e odma posle Kumanovo 10-tina km, od desna strana i e slabo, ona sto mene me ima oduseveno e Ezerce Restorant "Park" Ginovci, znaci poln pogodok, za familijaren rucek, za romanticen rucek, za deca interesno, mini ZOO, ezerce, hranata prevkusna e, pastrmka na zar NESTO EXTRA, sega malku cenite se solenki ama vredi za sekoe denarce,

Amor - Одлична услуга, квалитетот на врвно место, цена за сечиј џеб.

Ресторан Камник таму за прв пат пробав месо од елен

Стар Балкан (Кавадарци) - најдобриот ресторан во Кавадарци, цените прилично ок во однос на количината на јадењето, малку е ладна атмосферата поради тоа што е преголем ресторанот но се занемарува тоа ако се седи во бавча.

Ресторан Бакал (с. Брвеница, Тетово) - одлична атмосфера, традиционално македонски ентериер со модерни детали, храната феноменална, + имат и сопствена пекара, па има и тазе жешко лебче со јадењето по сопствен избор.

Гурмет (Скопје) - многу пати проверено, многу пати бендисано, најдоброто од Дебар Маало.

+ Џино може да го спомнам овде за пасти, пиците ми се лоши. За пици искрено најдобра имам јадено во Енрико и тоа многу одамна, сега не знам каков им е квалитетот.

Во ДМ имам јадено добра скара.

У глобала, Гурмет го издвојувам за најдобар ресторан во Скопје, бар од тоа што сум бил (ви клучувам овие на кејот бидејќи во сите сум бил, Ања убедливо најпреценета, и некои други како Национал, Барбакан, Пелистер имат добри пасти исто и пици, а и ладното мезе им е фино, само малце поскапи).

Рустика и Мир тука во Прилеп, ресторани

Ганза -најубави пилешки прсти ги прават :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom