Омилен/и DJ-и ?

• Креатор на темата Креатор на темата kirecvetkov92
  • Време на започнување Време на започнување
Vaka spored mene najdobar DJ vo svet e Paul Oakenfold,slusam negovi miksovi iako pocesto hip-hop,a inaku najvekje mi se svigja China mix ('99) od Rojam-Shangai! :P

:pos2: Pa jas smetem deka najdobar Dj e Dj_Premier od gangstarr kako gi pali gramafoniteeeeeeeeeee ZAKONNNNNnnnnnnnnnnnnnnn

Pa posledno vreme spored mene 1.Paul Van Dyk, 2.Fedde le grand 3. Pakito 4.Tiesto 5. Dj Aligator

Ова е провокација....
DJ Tiesto не го ни знаевте деца...гледам имате просек 15-16 години додека не се појави со Love Comes Again....
Траката направи растур по листите...тоа е точно...не викам не
Али не мешајте баби и жаби пак ке речам...
Според кого е најдобар DJ според вас...можеби според мене и многу други на форумов...НЕ Е!
Го знаеше некој од вас децата пред да излези Love Comes Again...
НЕ!!
Типот имаше извадено ЦД-а и ЦД-а пред тој сингл....али ете....
Paul van Dyk го поштувам....се надевам дека летово ке имам време да ѕирнам...што ке направи...
Според мене

1.Jamie Lewis
2.DJ Pippi
3.DJ Tarkan (не оној пеачот од турција...и овој е од турција али не е тој)
4.Eddie Thoneick
5.Marshall Jefferson
6.Frankie Knuckles
и многу други...според мене ова е она она...што вреди да се спомени...нека извинат сите што не се споменати...

TargeT напиша:
Од сетови што имам слушано, и што сум ги гледал во живо вака оди скалата:
1. PVD
2. AVB
3. Hernan Cattaneo
4. Matthew Dekay
5. Carl Cox
Matthew Dekay rulz (moe mislenje), ednostavno ima preubavi miksovi. Da, ne e nesto poznat kako tiesto ama e zakon! milina e samo da go slusas, slusnete gi na pr. can heaven wait, Bad, timeless...
B.T.W. milo mi e sto uste nekoj go slusa!

Tiesto,Deep Dish, Skazi, а од женските SONIQUE дефинитивно! :):):)

BusHav напиша:
Matthew Dekay за мене има најдобри песни,после него би ги ставил
Paul van Dyk
Paul Oakenfold
Tiesto
:zver:Matthew dekay (retko koj tocno go pisuva) e NAJDOBAR, ednostavno dzver e tipt
BusHav so tebe sum:vozbud:

Tiesto и Paul van Dyk овие двујца според мене

Da tocno deka Tiesto ne go znaeja pred Loves comes again, koja spored mene mu e najlosa, neznam zosto, ima bolji. Na listata mi se Paul van Dyk,
Paul Oakenfold, Roger Sanchez, Sebastian Ingrosso, Carl Cox definitivno.

за мене најдобри се вака :Paul Van Dyk,Pakito,Tiesto,Dj Aligator

Abe Tiesto se razbira! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!

ZeroStyle напиша:
Vaka spored mene najdobar DJ vo svet e Paul Oakenfold,slusam negovi miksovi iako pocesto hip-hop,a inaku najvekje mi se svigja China mix ('99) od Rojam-Shangai! :P

abe brat zemi nesto ponovo slusaj ne od `99 :) ja eve ti go preporacuvam ovoj nastap od oakie - PAUL OAKENFOLD LIVE @ TCEH MUSIC FESTIVAL 7,ST.PETERSBURG 7.03.2007 :helou:

FLiX напиша:
Pa posledno vreme spored mene 1.Paul Van Dyk, 2.Fedde le grand 3. Pakito 4.Tiesto 5. Dj Aligator

fedde le grand i pakito tesko :) moze se dobri producenti ali tesko deka imaat dobar nastap kako dj. ova posebno vazi za pakito koj vo svoite nastapi vo zivo gi sviri negovite pesni,a ne pusta klasicno muzika kako drugite dj-i

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom