Омилен/и DJ-и ?

• Креатор на темата Креатор на темата kirecvetkov92
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 мај 2006
Мислења
19
Поени од реакции
0
Веб-сајт
www.geocities.com
Кој е најдобриот DJ во светов?

:music2:За мене најдобар DJ во светов е "DJ-TIESTO" :music2:

kakov tiesto be samo Paul Van Dyk

Прво... за кој тип на музика ? Пошто не можеш да ги мешаш типците шо вртат трнас со оние шо вртат техно или не дај боже нешо друго !

второ...
ме зафркаваш нели ? за сеир го пиша ова, нели ? DJ TESTO ?!?!?
типот нема појма од животот, а камоли од музика !

ако идеме у таа насока... Paul Van Dyke е Бог во споредба со TESTO

T1p43 напиша:
kakov tiesto be samo Paul Van Dyk

Нормално... закон е човекот... Исто така порано многу го обожавав FatBoySlim....

Paul Van Dyk и Paul Oakenfold бе! :music3: Каков тиесто какви глупости. Ок е Тиесто, ама повеќето ствари му се ремикси од прекрасни оригинали (повеќето од вилијам орбит и оакенфолд)

EDIT: Забораив Blank & Jones :music3:

Vnuce напиша:
Прво... за кој тип на музика ? Пошто не можеш да ги мешаш типците шо вртат трнас со оние шо вртат техно или не дај боже нешо друго !

второ...
ме зафркаваш нели ? за сеир го пиша ова, нели ? DJ TESTO ?!?!?
типот нема појма од животот, а камоли од музика !

ако идеме у таа насока... Paul Van Dyke е Бог во споредба со TESTO
Смири се малце не биди таков -Поздрав

Tiesto толку многу се искомерцијализира што тука кај нас некој што прв пат слуша таква музика и не знае кои други Dj да ги каже го кажува Tiesto и ајде шема е тоа Tiesto е Tiesto. А, сепак има доста толку добри Dj, а секако, зависи за каква музика зборуваме. Јас во последно време она што го слушам дома се миксови од Satoshi Tomiie и Hernan Cattaneo и можам да кажам дека засега тие Dj за мене се добри, што не значи дека и вечно само нив и нив ќе ги слушам.

mene mi se sviga tiesto najmnogu
i drugite ne se losi ama sto znam
p.s. sekoj si ima svoe mislenje

Вие двајцата над мене по колку години сте? 12? 14? Пилиња....ко ќе потпораснете ќе видите вистинска убавина на ваквата музика. Не дека и јас сум некој експерт, но има МНООООГУ подобри ДЏи од тиесто (Кои за жал, во мојата глупа најглупа струмица, највеќе се слуша тешко, неподносливо, смрдливо срање). Тиесто е лесна храна за (припростите) маси (без навреда). тој праи музика за пари, не од љубов спрема музиката.

Nemam nekoj omilen ama mi se dopaga muzikata na Tiesto bez razlika sto gledam deka nekoi drugi ne go sakaat,Paul Van Dyk i Paul Oakenfold.

The Mummy Returns напиша:
Nemam nekoj omilen ama mi se dopaga muzikata na Tiesto bez razlika sto gledam deka nekoi drugi ne go sakaat,Paul Van Dyk i Paul Oakenfold.
- Се согласувам со тебе - Сите гледаат на пример вашиот другар ке тресне дека некој DJ е најдобар и после одеднаш и на некој од чудна причина му се "засвиѓа тој Dj" - Значи заклучок "Кој Dj е најппуларен тогаш одеднаш почнува тој да ви се допаѓа а не какви песни пушта или сл. - Музиката треба да ја слушате од лјубов а не на сила.

DJ-Тиесто у едно е и прв Dj што се појавува на сцената (популарноста)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom