Омилен ден во неделата

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување

Кои е вашиот омилен ден во неделата?

• Вкупно гласачи
    503
Понеделник. Почнува нова работна недела. Сакам да сум растрчана со обврски, се чувствувам поживо.
И недела. Најблиску е до понеделник. :P

ПЕТОК ного јасно

Сабота ..
Би рекла и петок затоа што ете завршила работната недела , почнал викенд , ама глупи часови имам у петок , а и уназад неколку недели петоците не ми беа најнај..
Мразам недела ( НАЈДОСАДЕН ДЕН ) ..знам понеделник следува , а понеделник исто мразам..

Хихи..

До пред 3 години омилен ми беше петок, со душа чекав да дојде. Откакао се запишав на факултет сите денови ми се исти, од факултетот ми зависи дали ќе имам викенд и како ќе го поминам. Така да НЕМАМ ОМИЛЕН ДЕН , а таква опција нема таму горе :ahmm:

Сабота се разбира!!!!

Зошто не ги сакам другите денови?

Понеделник - на школо
Вторник - на школо
Среда - на школо
Четврток - на школо
Петок - на школо
Недела - треба да се спремам за школо

Сабота затоа што не учиме :)

Порано без размислување и како од пушка ќе одговорев Петок.
Ама сега некако,повеќе ги сакам:
Среда и четврток.

Од кога се "пензионирав" некако нема врска кој ден е, сите ми се исти ама некако петоците пак ме влечат, навика да му се сневиди.

Немам...

....само знам дека мразам недела, а омилен :toe:

Петок и сабота

Uf zarem ima poubavo cuvstvo od toa koga ke se vrakas od fakultet nakaj doma, pa namesto doma da zabegas nekade na kafe ili nesto drugo i da se zaboravis cel den, koga znaes deka sabota ti e za spienje:D
PETOK definitivno.

Петок, ден пред викенд, вечерта искачам негде и е последен ден од работната недела.. :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom