Омилен цртан лик:)

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување

Вашите омилени цртани ликови се

• Вкупно гласачи
    40
anyae.jpg
anastasiachildhoodanima.jpg

Ај да не барам по темава, предлагајте ликови да направиме една анкета. Максимум 20 ќе влезат.

Ај да не барам по темава, предлагајте ликови да направиме една анкета. Максимум 20 ќе влезат.

Ставете ги Ариел сирената, принцезата Анастасија и Бела од убавицата и ѕверот. И Менди од Били и Менди. И направете ја анкетата со повеќе можности за гласање.

ОК вака, јас ќе се потрудам да составам една листа, и ќе оставам неколку места за дополнување по предлози.
Критериум: мора да се топ познати и признати, да не речам, да ги знае и старо и младо :)
Поради ограничениот број на места во анкетата, ќе одиме некаде во множина (на пример Том и Џери заедно) за да има место за што повеќе. Па без разлика дали сте за Том или Џери, таму ќе кликнете.
Ќе се потрудам да има дел од класичните цртани и дел од поновите анимирани долгометражни филмови. За секој по нешто.
Многу ќе фалат, но така е со сите анкети.

--- надополнето ---

Ете ја анкетата, па ќе дополниме по потреба

Картмен и дружината дефинитивно а посебно јак ми е Ренди Марш татко му на Стен :) Иначе од детството омилен ми беше Колен оној кој не можеше да се одлучи дали да биде авион или хеликоптер па на крајот станува авио-хеликоптер :)

Картмен и дружината дефинитивно а посебно јак ми е Ренди Марш татко му на Стен :) Иначе од детството омилен ми беше Колен оној кој не можеше да се одлучи дали да биде авион или хеликоптер па на крајот станува авио-хеликоптер :)
Авио-муша

--- надополнето ---

Патрик, Канаклс и Хомер.
го заборавив и Зоиберг

Лелее од долгометражните од Дизни ништо нема во анкетата :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom