Омилен цртан лик:)

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување

Вашите омилени цртани ликови се

• Вкупно гласачи
    40
kalimero meceto usko tom i jery poveke se gledam lik od postarite a ne od ponovite crtani i mn podobri bea starite crtani

Stewie_griffin.jpg

Stewie Griffin-Family Guy,нема позлобно суштество од ова :pos2:

Мрзливецот и верверичката во ice age :pos:
ама заборавив како се викаат :jaj:

lele i jas sum luda po niv mn mn mn mn se zakon i mn se odlepeni a vo vtoriot del ververickata ima pogolema uloga:)inace mrzlivecot se vika Sid a ververickata pojma neam mislam deka nema ime :wink: :wink: :wink:

Аи, темава. :poss:

Пинк Пантер. Никогаш уствари не сфатив шо е таа белата појава со глава три пати поголема од телото и нос три пати поголем од главата. Нејсе, оној кај што се тепаше со мувата за даљинското, а и оној кај што му ги пресадуваше жутите цвечки наместо розови... :pos: А да, и оној со бродот! :icon_lol:

Oд Looney Tunes... Силвестер лепотата. Џивџи сакс. И Дафи Дак. :wub:

Том и Џери го обожавам како цртан, али то глувчето клошарско би го рогала. Том владее, Џери е лузер. :pipi: И таа дебелата со шеснаес` иљади сукњи или шо и да се веќе... :pos:

Истото важи и за Брзата Прица Итрица. Сељанка. Бип - бип ебате. Ај шо Којотот губи, пизди тоа што додека паѓа карпата увек му лебди над глава и на крај му крши кичма, нели, иако претходно паднал од истата таа карпа. Зашто мора да се сруши и ебаната карпа кога секако ќе цркне долу во кањонот?

Од Ариел (или Малата сирена... :icon_roll), мутантот од морски галеб, и Себастијан ракот. :pos:

Покахонтааааааааааас!!! Леееееле колку ја сакав еј. И неа, и дечкото, и ракунот, и колибрито ретардирано! :wub:

Oд Мадагаскар, Марти и Мелман. :pos: Ау, и пингвините! :pos:
- You, quadruped. Sprechen Sie Englisch?
- I sprechen.
- What continent is this?

- Manhattan.
- Hoover Dam! We're still in New York! Abort! Dive! Dive! Dive! :pos::pos::pos:

Мушу од Мулан. :pos:И љиљаковиот штурец.
И Магарето од Шрек. :pos: Еди Марфи е створен за вакви ликови, жими све. :pos: Меѓу омилените.

Дори од Барајќи го Немо и китовскиот нејзин... :pos:

Од Ајс Ејџ тоа таквото. Не знам шо е вид е ебаго, тоа со желадот. и Сид. И... И Диего бе, закон ми се. Леле и мршојадецот! :pos:
- Please do not leave your children unattended. All unattended children will be eaten. :pos:

И Гарфилд! Си се пронаоѓам. :pos:

Приказна за играчките, ретко кој го знае... Цртаниов има два дела од кои три се нетачни. До даска. Ликаовите, приказната, музиката... Има нешто толку налудничаво у секој можен кадар што мрднува, мајке ми. Ненормален цртан, ама го сакам. :pipi:

Captain Caaaaaaavemaaaaaaaan... :pos: И Скуби Ду... И... Многу ги има бе. :pos:

Едит: и Хепи Факинг Фит го неам гледано. :lut: А ми рекоа ќе ме бендисал. :icon_lol:

Том и Џери, Еш и Пикачу од Покемон, Шрек и магарето, Калимеро, Гарфилд, оние камените од Wacky Races, Флинтстонови и уште многу други.

Том и џери.Поточно џери :)

Мечето Ушко - ван конкуренција :) Волкот од Њу Погоди, Кукури и Кокода, Умка, Таличен Том, Сонџоку, Џони Браво, Спанџ Боб, Картмен, Батерс, Кени и уште многу други...

1.Sailor Moon
2.Sailor Mars
3.Sailor Mercury
4.Sailor Venus
5.Sailor Jupiter
6.Sailor Uranus
7.Sailor Neptune
8.Sailor Pluto
9.Sailor Saturn

Дај не заебавај. Поглуп цртан од Sailor Moon нема...
Zasto taka mislis,da ti kazam mnogu gresis sto ne ja sakas.
Jas za prv pat ja gledav vo 7-8odd.koga od tv krt se priklucuvaa na rtl2 i se zaljubiv na prv pogled,iako neznaev germanski so zadovolstvo bez da trepnam ja gledav!!!:back:

Којотот ми е омилен лик, го обожавам:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom