Аи, темава. :poss:
Пинк Пантер. Никогаш уствари не сфатив шо е таа белата појава со глава три пати поголема од телото и нос три пати поголем од главата. Нејсе, оној кај што се тепаше со мувата за даљинското, а и оној кај што му ги пресадуваше жутите цвечки наместо розови...
А да, и оној со бродот!
Oд Looney Tunes... Силвестер лепотата. Џивџи сакс. И Дафи Дак. :wub:
Том и Џери го обожавам како цртан, али то глувчето клошарско би го рогала. Том владее, Џери е лузер.
И таа дебелата со шеснаес` иљади сукњи или шо и да се веќе...
Истото важи и за Брзата Прица Итрица. Сељанка. Бип - бип ебате. Ај шо Којотот губи, пизди тоа што додека паѓа карпата увек му лебди над глава и на крај му крши кичма, нели, иако претходно паднал од истата таа карпа. Зашто мора да се сруши и ебаната карпа кога секако ќе цркне долу во кањонот?
Од Ариел (или Малата сирена... :icon_roll), мутантот од морски галеб, и Себастијан ракот.
Покахонтааааааааааас!!! Леееееле колку ја сакав еј. И неа, и дечкото, и ракунот, и колибрито ретардирано! :wub:
Oд Мадагаскар, Марти и Мелман.
Ау, и пингвините!
- You, quadruped. Sprechen Sie Englisch?
- I sprechen.
- What continent is this?
- Manhattan.
- Hoover Dam! We're still in New York! Abort! Dive! Dive! Dive!
Мушу од Мулан.
И љиљаковиот штурец.
И Магарето од Шрек.
Еди Марфи е створен за вакви ликови, жими све.
Меѓу омилените.
Дори од Барајќи го Немо и китовскиот нејзин...
Од Ајс Ејџ тоа таквото. Не знам шо е вид е ебаго, тоа со желадот. и Сид. И... И Диего бе, закон ми се. Леле и мршојадецот!
- Please do not leave your children unattended. All unattended children will be eaten.
И Гарфилд! Си се пронаоѓам.
Приказна за играчките, ретко кој го знае... Цртаниов има два дела од кои три се нетачни. До даска. Ликаовите, приказната, музиката... Има нешто толку налудничаво у секој можен кадар што мрднува, мајке ми. Ненормален цртан, ама го сакам.
Captain Caaaaaaavemaaaaaaaan...
И Скуби Ду... И... Многу ги има бе.
Едит: и Хепи Факинг Фит го неам гледано.
А ми рекоа ќе ме бендисал.