Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го удри тука.Штета ни украдоа 3 поена тука
Ја како што знам со норма се двајца, Дејан што зема медал, и овој борецот.Штом нема А норма, тешко.
Мада имаше нешто медали освојувано. Не знам само дали беа турнири или првенства.
Имаше еден добар Таеквондо филм што го вртеа по нашиве телевизии, еден Американец оди на турнир во Јужна Кореја и им го крши кичмите на сите. Ако на некој му текне како се викаше филмот нека пише. Мене пак ми е поинтересно таеквондо од Џудо за гледање.Ич не го сфаќам спортов... Ама честитки![]()
И јас така знам. Муабетот погоре ми е за каратистката, Поликсенија.Ја како што знам со норма се двајца, Дејан што зема медал, и овој борецот.
Има шанси Нуров, он и Дејан се дојдени со А норма. Два месеци тренирал со Ибрагимов во Русија, треба да е доста спремен.Одличен успех. Следен кој не е турист кој остана од нашиве? Борачот има некоја шанса?
Имаше еден добар Таеквондо филм што го вртеа по нашиве телевизии, еден Американец оди на турнир во Јужна Кореја и им го крши кичмите на сите. Ако на некој му текне како се викаше филмот нека пише. Мене пак ми е поинтересно таеквондо од Џудо за гледање.
А не овој е нов, мислам дека е The best of the best prvi del 1989.The Foot Fist Way
Имаше еден добар Таеквондо филм што го вртеа по нашиве телевизии, еден Американец оди на турнир во Јужна Кореја и им го крши кичмите на сите. Ако на некој му текне како се викаше филмот нека пише. Мене пак ми е поинтересно таеквондо од Џудо за гледање.