Олимпијада, Токио 2020

• Креатор на темата Креатор на темата dace@mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Штета ни украдоа 3 поена тука,можеше борбата да отиде во сосема друг правец....
И оние комбо 5 поени за 2 секунди одлучија.
Како и да е глава горе момче,имаш уште минимум 2 олимпијади пред тебе!!!!

1627394968783.png

Браво за Дејан, гордост е да се однесе дома медал, само напред Македонци, да покажеме на светот како без никакви услови за тренинг или бог да чува финансиски средства се земаат медали! :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Не видов убаво можи, ама немаше удар во глава тука, како да го промаши малце. Можеби сум грешка.
од 2-2 на 7-2 го одлучи финалето. На крајот беше поотворен нашиов и русинот одма го искористи тоа. Др ќе беше да беше потесно, немааше потреба од толкаво отворање.
Супер е сепак, голем успех.

Штета ни украдоа 3 поена тука
Не го удри тука.
Не зезај овде се гледа дека не го ни допира, а има други чисти удари што не се важат, општо зборам.

Одлична борба на Дејан, но Русинов постабилен и некако тивко опасен.
Не знам шо замара @ElNinho со допинзи, уште тој ризик им фали, да добијат 20 години бан.

Последно уредено:
Штом нема А норма, тешко.
Мада имаше нешто медали освојувано. Не знам само дали беа турнири или првенства.
Ја како што знам со норма се двајца, Дејан што зема медал, и овој борецот.

Ич не го сфаќам спортов... Ама честитки :)
Имаше еден добар Таеквондо филм што го вртеа по нашиве телевизии, еден Американец оди на турнир во Јужна Кореја и им го крши кичмите на сите. Ако на некој му текне како се викаше филмот нека пише. Мене пак ми е поинтересно таеквондо од Џудо за гледање.

Одличен успех. Следен кој не е турист кој остана од нашиве? Борачот има некоја шанса?
Има шанси Нуров, он и Дејан се дојдени со А норма. Два месеци тренирал со Ибрагимов во Русија, треба да е доста спремен.

Другиве се туристи сите.

Браво за Дејан. Се изнавивљвме денес на работа. Ете научив правила во нов спорт за мене :D
Нијанси одлучија при оној удар кој за влакно не му донесе 3 поени. На време ја тргна главата Русинов, иако прв впечаток беше дека не му дадоа 3 поени на нашиот.
Освоено сребро, со издвојувана А норма и победи против потешки противници. Кубанецот преку репасажот, на грб на Дејан, зема бронза.

Јас очекувам медал и од Нуров.

Имаше еден добар Таеквондо филм што го вртеа по нашиве телевизии, еден Американец оди на турнир во Јужна Кореја и им го крши кичмите на сите. Ако на некој му текне како се викаше филмот нека пише. Мене пак ми е поинтересно таеквондо од Џудо за гледање.

The Foot Fist Way

еден Американец оди на турнир во Јужна Кореја и им го крши кичмите на сите. Ако на некој му текне како се викаше филмот нека пише.

FB_IMG_1627399149898.jpg

Потценет филм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom