Олдтајмер рели со финиш во Битола 09-10.Април

• Креатор на темата Креатор на темата RCCC
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 ноември 2009
Мислења
104
Поени од реакции
19
Најголемиот олдтајтмер клуб во северниот дел на Грција организира викендов што следи олдтајмер рели кое ке стартува во Кожани поминува преку Лерин и ќе финишира во Битола во Сабота попладне. Ќе учествуваат според најавата околу 60 автомобила и секој што ке сака да ги види и да си направи муабет со лугето може да дојде и да поужива во настанот. :)
Ете да не рече некој не се најавило на време, туку секогаш откако ке помине било :)
Се гледаме викендов во Битола

пошо ја нема да дојдам би ги замолил членовите кои ке присуствуваат да напраат некоја фотка и да пуштат на форумов да видиме шо колички ке има :)

Се гледаме ....имаше вакво нешто и пред точно 5 години... :) И навистина има што да се види

Епа Волкси, мислам дека беше време... ќе се појавам, дефинитивно, па ќе се видиме :)

Најверојатно сум Битола викендов...ќе се видиме :D

Сабота имам колоквиум и нема да стигнам на време, а баш и се договаравме со Џиш за после 10ти да наминам накај Битола... Ако успеам да се извлечам ќе биде супер мада тешко. Како и да е, чекам фотки!

Сабота имам колоквиум и нема да стигнам на време, а баш и се договаравме со Џиш за после 10ти да наминам накај Битола... Ако успеам да се извлечам ќе биде супер мада тешко. Како и да е, чекам фотки!

и во недела сабајле ке се тамо, ако не стигаш во сабота. Ке гледам денеска утре да пишам саатница да знаете кога како ке се точно во сабота и недела. Инаку ке бидат сместени во Епинал

Не е лоша идејава за посета на релито. Divider, да јавнеме тоа тарабуките и да се прошетаме до Битола?

Во сабота се очекува да пристигнат околу 17часот и остануваат до недела 11 часот. Ете информација па се гледаме тамо :)

Ах, што не сум Прилеп викендов па да тркнев до Битолата на кафенце пролетно на широк-сокак

Еве и дел од колите што ке може да ги видиме, интересни според мене :)
-PORSCHE 912 1965
-AUTOBIANCHI 11 FB5 BIANCHINA 1967
-MERCEDES 250 CE 1970
-LANCIA FULVIA BERLINA 1971
-FIAT 850 SPIDER 1972
-FERRARI MONDIAL 1982
-CITROEN 11BL 1954
-RILEY 4/72

Ете мојата селекција е таа, инаку вкупно се 62 автомобила останатите на лице место :)

Еве и дел од колите што ке може да ги видиме, интересни според мене :)
-PORSCHE 912 1965
-AUTOBIANCHI 11 FB5 BIANCHINA 1967
-MERCEDES 250 CE 1970
-LANCIA FULVIA BERLINA 1971
-FIAT 850 SPIDER 1972
-FERRARI MONDIAL 1982
-CITROEN 11BL 1954
-RILEY 4/72

Ете мојата селекција е таа, инаку вкупно се 62 автомобила останатите на лице место :)

Овие ги знам

Еве слика од мене со Поршето :)
178422477.img.jpg

Во позадина е Riley 4/72. Кога ќе дојдам вечер во Битола ќе ви ставам слики. Иначе ги имаше и на форумов ама не знам во која тема се

oldtajmeri2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom