Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
se moze da se oporavi ama so odredeno vreme

Pa so ako me napadna ovoj ne mi zema mnogu resursi ne mi namali poeni niso ne se desi :)

DuFFy напиша:
Pa so ako me napadna ovoj ne mi zema mnogu resursi ne mi namali poeni niso ne se desi :)

Cekaj da se updejtuva pa posle zbori

има ли некој за огаме скин

хаха баш е подобро тука во MKDfWing има еден Носферату ми рака ресурси а не му кажав туку онака ми прака и вчера ми прати и денес се надевам и утре хахха за едно 8 саати ке можам крстарници да градам лол

а бе овие маливе ласери добри се воопшто, или џабе да не си трошам пари на нив?

дајте малку совети за одбрана, кажав ситуацијата моја, од сите страни ЃорЃи сардисан, тие се некои уиграни, сега еден тип има 7-8 планети САМО во мојот систем, а има и во комшите... куку њоне...

serdarot ako se jaki igraci nisto ne ti mozat :) a za odbrana sto znam jas ne pravam samo flota pravam

а бе, ок, он не можи да ме нападни, ама има двајца негови од сојуз во близина, и уште еден сојуз... о леле, елате бе во уни 6 :р)

него, имам веќе ласери, и ќе напраам уште некој, ќе плашам мали деца :)

Abe DWA daj prati nekoe po nekoe iljadarce od toa resursite neam niso :(:(

Daffy, kje te tepam od koga ti vikam da dojdesh na drugi koordinati. Eve sea kje ti dadam koordinati za dve izvonredni planeti, da si gi koloniziral s'mesta. Inace ti doagjam doma i te tepam.
4-353-9 ova e edno izvonredno mestence
4-352-11 isto taka
Za 4 dena da si stavil tamu kolonii, dodeka ne gi zafatile drugi pospretni momci od tebe. Posle nema da se zhalish za resursi.
Jas od moite planeti na 4-353-x si pratif po 40k i kristal i deuterium. koga kje mi stignat kje pochnam da pravam borbeni brodovi, a ti chudi se zoshto seushte si pod 2000 poeni a zaedno pochnafme da igrame.

dwa, preporacaj nekoe interesno mestence u 3 galaksija.

:cug: :je:

neznam peer baraj :) mene zavcera mi se padna dobra 2:45:5 so 263 polinja :)

dwa напиша:
neznam peer baraj :) mene zavcera mi se padna dobra 2:45:5 so 263 polinja :)

честито и со ќеиф да си ја пуниш :)
иначе ако колонизирате глејте тоа да биде на 4/5/6 слот затоа што таму имаш најголема шанса (80%) за планета помеѓу 120/320 полиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom