Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се отрујаааааааааам:ija:
Ме банираа до 2037 година еј !
А зашто?
-Затоа што еден другар кој повеќе не игра во уни3 ми ги кажа јузерот и пасвордот и ја ги пратив ресурсите негови кај мене ! А тоа да ти било ЗАБРАНЕТО.
Еј , а до кај стигнав ...

Дали знае некој како се зголемува фонтот и се пишуваат коси и болдирани букви во екстерни/интерни текст????

head напиша:
Ќе се отрујаааааааааам:ija:
Ме банираа до 2037 година еј !
А зашто?
-Затоа што еден другар кој повеќе не игра во уни3 ми ги кажа јузерот и пасвордот и ја ги пратив ресурсите негови кај мене ! А тоа да ти било ЗАБРАНЕТО.
Еј , а до кај стигнав ...

hahahahahahaha 2037 :):) :) :)

хеј, може некој да ми го прати дифолт скинот?
У поставке само ископирајте ми ја локација на скинот, ја пробував нешто тука па не ми успеа, и сега немам скин, само бел екран гледам и букви.

http//:80.237.203.201/download/use/epicblue
Во кој уни играш ?
Ајде ако си во третиот , приклучи ми се во сојузот , заедно сме послини:star:

хммм, неќе да ми покаже скин... ај ваљда нешто со броузерот не е у ред...
Инаку во 4ти универзум сум, во сојузот на DWA.

UPDATE: Успеав да сменам скин, се истурив кликајќи, така да не знам на која финта ми упалило. Сега имам Bluechaos skin, и многу е убаф.

mene na uni 4 me baniraa do 2033 :) poradi multiakaunt
:)
a ima nekoj sto igra na ogame.org ?
ako ima nekoj, na 11 universum... neka pise. samo uste toj mi ostana za igranje :) drugo se mi baniraa da im eam...

KoNtEjNeR напиша:
mene na uni 4 me baniraa do 2033 :) poradi multiakaunt
a ima nekoj sto igra na ogame.org ?
ako ima nekoj, na 11 universum... neka pise. samo uste toj mi ostana za igranje :) drugo se mi baniraa da im eam...
Слушај, има надеж за да те одбанираат:se_ molamИди на форумот на ogame , и имаш таму кај да пријавиш дека мултиакаунтот заради кој те банираат е поради фактот што играш од интернет кафе. Имаш таму меил наведено,пиши им и очекувај одговор.

ejjj fala :) kje probam
ali.... toa sto jas si prakav celo vreme resursi od ednata na drugata... sto da im kazam za toa? :)))))

KoNtEjNeR напиша:
ejjj fala :) kje probam
ali.... toa sto jas si prakav celo vreme resursi od ednata na drugata... sto da im kazam za toa? :)))))
Pa, i mene zaradi toa me baniraa, a samo dva pati miprati eden drugar resursi. Znaes si trebalo barem nesto minimalno da prakas i obratno t.e da si pravel "razmena" a toa ne e zabraneto. Ali , kako i da e reci im deka stanuva zbor za dva igraca koi igraat od edna igracnica(a vo igracnica na site kompjuteri ima ista IP adresa),pa ako se smiluvaat mozda ke te odbaniraat...
Srekno:star:

head напиша:
Pa, i mene zaradi toa me baniraa, a samo dva pati miprati eden drugar resursi. Znaes si trebalo barem nesto minimalno da prakas i obratno t.e da si pravel "razmena" a toa ne e zabraneto. Ali , kako i da e reci im deka stanuva zbor za dva igraca koi igraat od edna igracnica(a vo igracnica na site kompjuteri ima ista IP adresa),pa ako se smiluvaat mozda ke te odbaniraat...
Srekno:star:

znam za ip to. :) ali imaat zastita... ne moze od ista IP da si prakam od edna na druga planeta. probav ali nema reakcija :) mi e gajle si go iam 11 i 13 uni na org :)

A koj ima na treti neka pise... da napraime eden sojuz kajgana

ko ke prefrlate od eden na drug resursi od isti kompjuter koristete proksi (dve razlicni) za da ispadne deka se prefrlaat od dva razlicni kompjuteri :)

Ako ima nekoj sto igra na uni 6 neka dojde vo mojot sojuz .N. veke sme 16 dusi :)

Tonchie напиша:
Јас сеа почнаф у 4ти универзум
Првин изгради фабрики за метал, кристал, деутериум и соларна електрана. Кликај врз сликичките ти пишува убо на хрватски.

Кога сме веќе кај овој тип на игрици кликнете кај мене у потпис, на тоа што пишува игрица. Бидете врколаци :)

hehhe mi vika you was created by Tonchie hahhahaha

Ilidan напиша:
hehhe mi vika you was created by Tonchie hahhahaha
:oftopic: Види ми титула (она под никот што пишува)
Значи бог сум и можам да креирам и луѓе, зошто да не. :)
Не е само :sekss: начин за креирање :pos:

a be ako prakate resursi logirajte se na taa planeta od koja sakate da prakate resursi pratete i posle logirajte se na taa kaj sto ste pratile i za toa sto ve banirale pisete im igrame cela familija od eden pc (znaci edna IP) i gotovo :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom