Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
кои ти се координатите?Мене 1:23:7

Ne znam...nekako tapa mi e igrava stignav daleku osvoiv 23 kolonii izgradiv 7 Death Stars i mi se skurci....

Ej za toj sto igra na 3uni neka mi pise poraka na ogame ?? nickot mi e ist
Bloo_mkd=))
pozz

si napraiv account vo uni8 :) sea vidov deka postoi :) .. aj ke ve stignam (nekogas)

Ај некој нека ми објасни како се игра ? Сакам да почнам и јас :)

го давам акаунтот на уни 7

кој сака нека пише тука, па ќе одлучам јас кому ќе го дадам.

поздрав

Matej the Malicious напиша:
Ne znam...nekako tapa mi e igrava stignav daleku osvoiv 23 kolonii izgradiv 7 Death Stars i mi se skurci....

kako moze da napravis 23 kolonii koga maksimum se 8 ??

23 kolonii nesto ne mi e jasno... znam deka maksimum e 8.. ili nekoj pocna da vlaga vo filmovi... ili ima nekoja fora... ja mislam deka e dobar fantasticen film

шо и да зема, јака дрога е, зато шо и мене само 8 ми дава да прам. :)

може добил колонија со 23 полиња, или премногу нешто масони, илуминати ова она :)

Abe neli gledas deka e vlezen vo film?kako moze 7 death star i 13 kolonii

:) samo ne znam koj film bese ova... mora da e premnogu dobar.... kazete kaj go ima i kako se vika mnogu sakam da go gleam :) :) :) :)

Abe jbg moze stvarno imas 23 kolonii i 7 dead stars ali ako platil toa "postati komandat u ogame sada" =)) togas mislam deka moze da se ima kolku sakas kolonii...

Nema veze ne znam od kade ja imate taa informacija za 23 kolonii nema sansi teoretski pa i da e komandant (a u koj uni igrate ustvari ja u uni 4 ) a za 7 death stars ako mu e daval(e) resursi nekoj glupaci moze da naprave nisto cudno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom