Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
abe zs da nemoze da napravi 7 death stars ako igra na org....
tamu prviot ima 5milioni poeni taka da nisto cudno..
samo ova so kolonite e......

abe i da naprael ded star... kolku sto gleam na forumot... ded star go racunaat za krajno zaebana rabota... vo sporedba so drugite brodovi.. korista od ded star bila 1% pa sea ... zasto bi pravel sedum...???

a za 23 kolonii DEFINITIVNO nema sansi... i so poa postani komandand... ti dava samo nekoi glupi rab... idi na komandant info... ti pisuva poopsirno..

kolku so znam death star se pravi za odbrana ili ako sakas da snistis mesec=)
zs e epten spora so 390 mislam deka ide hehe

a i tipov izgleda e greska neso !!!

ne tipot ne e greska... tipot NEMA POIMA STO E TOA OGAME... ne pa li ded star... slusnal nesto pa aj da pisam...

jas kako sto racunav so 1 ili 5 zvezda smrti mozes da unistis 400 bb :nesvest:
a znae nekoj kolku zvezdi smrti trebaat za da se unusti mesec ?
btw i jas se otkazav od ogame :)

hehe
jas igram na 8mi... ama tesko ide

nemozam veke mi zdosadi leleeeeeeeeeeeee i parce me napraile be ajdeeee barem da mozev da go dadam akautov sea nikoj nema da go zeme :(

abe mesec moze i so jaka flota da se unisti!! sea zavisi kakov mesec ako ima golem tesko deka ke go butnes i so edna deth star!!!11

А ако има некој во уни8 и тој нека се каже.

Ставено е бесплатно тестирање за командант...трае три дена

abe mesec ne moze da se unisti so flota samo dead star moze da go unisti i toa so mali % pa zato podobro cuvaj ja vo obrana a za napaganje e mnogu spora ako ti si na kood 1:1:1 za da go unistis toj na 1:1:2 ti trebaat 10 h a poveke se isplatat na napravis 50 bb so tie pari ili odskocna vrata ja dose igran uni 2 bev 67 i prestanav da igram me unistija so okolu 2000 borbeni i 15 000 mali lovci

Еден Death star можат 250 борбени да ја уништат.Не се исплаќа Death starot бидејќи е превеќе спор и многу е скап а додека ја изградиш сигурно тие околу тебе ќе имат над 300 бб и ќе ти ја уништат уште на првиот лет.Инаку како си потпишан у уни 8 brolly и кое место си.Јас го имам истото име како и тука и сум меѓу првите 1100.Тии веќе нема околу мене некој без одбрана :)

pa dati kazam uni 8 bev potpisam brolly no go dadov acc to na drugar sea mu igram na prijatel on e goku ss4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom