Ogame

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
фала, супер објасна :)

има некаков МК сојуз на уни 6? каде сте, Македончиња?

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
Абе најглупиот сојуз у цел УНИ4 е МКДФвинг (мојот) никој не ти помага никој прст не мрда за тебе на се личи осен на сојуз

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
mislam deka ima... jas ne igram moi drugarcinja igraat da gi prasam vo koj sojuz se pa ke ti pisam. Ja na sedmi igram... igras ti na sedmi ?

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
pa koga te staile u ving toa ti e :) toa ti e nesto kako... pod sojuz na sojuzot MKDF odnosno u ving idat poslabite igraci... za da ne paga sojuzot nadole...

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
на седми сум во нн, и само шо пуштив моите први рејд флоти :)

на 6-ти прво лом ме праеја, ама сеа преку 2500 поени и 80 мали ласери, 20 големи, 10-на ионски топови, 2 гаусови, 30-на ракетни фрлачи, 100-на бродови (мали, големи ловци и транспортери:)

и втората планета

знам дека сум уште нуб, ама сум нуб вит етитуд :kez:

дај речи им нека ме поканат во сојуз, пред да ме затепа некој малку појак :nesvest:

се викам ко и тука, координати ако требат, кажи

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
знам дека у ВИНГ идат само слабите јас имам само 5к поени затоа сум и тука а у седми не играм можда ке почнам ама сеа у четврти ми е интересно хехе

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
ауч (јас глауч :))

нападнав еден шо имаше многу ресурси, и пуштив само 2 или 3 големи транспортери, од проста причина шо другите беа на пат :)

си испланирав да му пуштам секнд вејв со поќе

ја добив битката, добив полни транпортери, и секнд вејв беше веќе пуштен, ама имаше само неколку мали ловци, така да типот со неколку мали ласери ми сјеба 8 мали транспортери и ловците :nesvest:

сеа научив, и третиот бран е нат пат :pishtoldz

пи ес: дај вие поискусните кажвајте некои совети тука, не чувајте се за вас :)

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
јас се иам зезнато слично ко тебе скенирам глеам нема ништо(само 2,3 ракетобацачи) а ресурси пуна капа и напагам кога му се вратиле на планетата 14 велики ловци и ме искрши хехе

и за тоа од сега у последните минути пак го скенирам ако има многу флота позив назад и готово хехе

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Ilidan напиша:
и за тоа од сега у последните минути пак го скенирам ако има многу флота позив назад и готово хехе
:)

јас го праам 1,5 мин пред да стигнат трупите, малку помалку од мин. им треба на сондите, и 30-40 сек. се доста да ти вратиш

ама ко да кажа пилето, пратив и ресајклер џаст ин кејс, така да би требало да собери нешто то шо изгубив :р)

е сеа, едно прашање... рециклерите се праќаат како посебна флота, зато шо се поспори? (така јас прам сеа, кажете како е најубо :))

Член од
20 февруари 2006
Мислења
58
Поени од реакции
2
jas sum vo uni6 .... momentno imam 12 000 boda... :/ izgubiv okolu 80 borbeni i mnogu padnav... :) znam deka ima mkd sojuz vo uni6 ama ima mnogu i pokjeto se slabi..ama ako treba pomos tuka sum... jas sum vo sojuz sf trenutno..

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
u uni 6 i 7 MAKTREK e mk sojuz...jas sum tamu :)

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
serdarot 30 sec pred da bide borbata glej da stigne sonda ! taka ke gi izbegnes zagubite eventualno ako mu se vratila flotata ili naprvail odbrana !

za doti4nata koj ti e nickot vo uni7 ?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Abe ima nekoj so use igra u uni4????

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
Поглупа игра не сум видел целата игра е текст

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
E da ama pocni da ja igra i posle nemoes da se odkacis.
Jas ne ja podnesuvav,im se cudev na lugeto so ja igraat se dodeka ne kliknav na rudnik metala od togas redovno si ja igram :poS::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom