Ogame

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Jakov кога веќе го имаш колонијалниот брод .. и идеш во галаксија и гледаш каде нема планета .. и запамти ги координатите .. и иди во флота .. стисни на колонијалниот .. и писи ги координатите .. и иди даље и после имаш да стиснеш колонизирати .. и идеш даље и чекаш да стигне колонијалниот брод до одредените координати :)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Vaka sea
Spiuniram eden so 4 sondi i lvl5 tehnologia za spiunaza mi kazuva samo kolku metal/kristal ima i niso drugo.....toa znaci deka nema niso ili jas nemozam da vidam ? ? ?

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
ako ti dade flota i nisto da ne pisuva za flotata znaci nema flota isto i za odbrana

btw mac)) ti si so nick MartinGazda vo NN ?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не бе па ти Два....јас сум со ник Мац...и ме избација коа бев у Дојран за неактивност цццц...кај јас такви глупи никови ќе ставам

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
si trebal da gi izvestis so kruzna poraka deka ke bides neaktiven 3 dena zosto ako si neaktiven 2 dena te kikaat od sojuz :(ok ajde vrati se pak btw kolku poeni imas ?

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
Mac)) напиша:
Да ви ибам сојузот NN...ме избациле не се нормални еј...па први мај чоече!!!!!
Ама ме викнаа у некој сојуз Weed така нешо
Мац , гледам и мене ме исклучиле од тој сојуз:lud:Ма ич не ме боли , боље сам ќе играм него некои педери од Хрватска( на тие од сојузот мислам) да ми кажуваат како се игра. Од сега сам ќе си играм , а и така досега во другите универзуми во кои сум играл сум немал некој ќар од тоа шо сум бил член на сојуз:pishtoldz
А башка што им најавив на кружна порака дека ќе ме нема два три дена!!!

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
a be ajde dojdete sega i jas igram vo uni7 :) ste trebale da go najavite odsustvoto toa e se ne ve kiknale zaradi nisto drugo ! ajde vrakajte se vo NN da ne ve ebavam jas :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе глеј...не можев да праќам кружни поруки...нови членови не можат тоа да им ибам...и шо можев друго
Иначе иам 200+ поена ај сеа пак ќе се вратам таму новиов сојуз е shit слаби се

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
ajde jas ke im kazam da ti stavat rank cek da proveram moze i jas mozam da menjam :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ај сеа ќе се ставам пак у NN

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
dwa напиша:
a be ajde dojdete sega i jas igram vo uni7 :) ste trebale da go najavite odsustvoto toa e se ne ve kiknale zaradi nisto drugo ! ajde vrakajte se vo NN da ne ve ebavam jas :)
Dwa, им најавив однапред дека заради празнициве ќе ме нема два три дена !!!
А овие ни две ни три , одма ме исфрлиле од ”савезот”.На мисла сум дали да се вратам...

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
sea moze ke se spoime so drug sojuz na 31 pozicija se valjda ke bideme pojaki :) a i jas zver sum be :) citaj na forumot

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Тууу јас од 200 до 300 поена стасав за 2 денес...

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
хм, имам колонија, како ке си ја крстам планетава? како оди процедурата за давање име?

и уше нешо... можам / смеам да си праќам сам ресурси од планетата на колонијата, или од една на друга планета?

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
vaka sea... ime mozes da smenis... kaj sto ti e... slikata od planetata... nad nejze... ti pisuva datum i vreme... i vo leviot goren kos... ti pisuva planeta "kolonie" stiskas tamu... i kje procitas.. posle ti pisua...
a za prakanje resursi... mozes da si prakas i od planetata na kolonijata i obratno. samo ... za da ne gredis tvornica brodova na kolonijata mozes od glavnata planeta da si pratis transporteri.. so toe sto zadacata nema da im bide transport.. nego stationirati.. i so toa ti ostanuvaat na kolonijat.a.. i posle samo transport si pravis
:)
srekno

Kajgana Shop

На врв Bottom