Официјални трансфери/позајмици

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
мегленски и гешоски добро, ама за марковиќ...

Рома ---- Хуан, Касети и Вучинич
Џуве --- официјално Тиаго и Алмирон
Лацио ---Макинва
Кваљарела во Удинезе и ако сака некој да го купи сега ќе треба да преговара само со Удинезе

jove_bt напиша:
Рома го одкупи Пизаро од Интер за 5.75 м евра. Епа браво шо можам да речам интер нека продава супер играчи а нека купва идиоти. BTW Пизаро има потенцијал да биде подобар од Пирло а со головите и асистенциите оваа година во Рома го потврди тоа. БРАВОООО!!!! Интер.

Исто и Пасквале сега целосно му припаѓа на Ливорно, а пак Аквафреска за кој се натегаја со Каљари за Давид Пизаро го откупија и сега слободно можи Манчини да си го пикни во ''аналниот отвор''.

ЕДИИИИИИИИИИИИИИИИИТ!!!!

а хахахааа после ова не читам појќе tribalfootball.com ете ова е доказ
Fenerbahce move for Inter Milan striker Adriano.
Fenerbahce are considering a bid for unsettled Inter Milan striker Adriano.
Интер го даде Пизаро во замена за Киву. Дочитувај ги работите пред да пишуваш

Biggie напиша:
Ти ги немаш дочитано изгледа.. :)
Имаше изјава дека на средбата било решено само за Пизаро.. а дека се уште не е најден компромис за Киву.

Рома ги купи Juan и Vucinic..
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=333884
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=333813

Ivan Rakitic od Basel vo Shalke 04
Lincoln od Shalke 04 vo Galatasaray
Givet od Monaco vo O.Marseille

Biggie напиша:

Аха а тебе кој ти кажа??? трајбл.шит.ком
ајде бе ако не ги знаеш работите не ми кажвај особено не за Киву пошто сум Интер фан, и ја следам ситуацијата.

Он топик
Живет во Олимпик Марсеј
Маулида(не Малуда) во Оксер
Карачоло сега пола со пола го поседуваат Палермо и Сампдорија. Следните две ќе игра во Сампдорија
Феронети во Парма
и Гикас и Гајас не знам како е точно во Мец
Ииии...толку.

Поздрав

Ме интересира,зошто толку талентиран играч како Fabio Quagliarella(морам на латиница,јазикот го голтнав дур му го прочитав презимето) се преселил од сампдориа во удинезе,бидејќи на гол.ком е објавено како официјален трансфер!!!

Dimitrija Lazarevski RIBAR po pauza od dve godini povtorno vo rabotnicki RIBAR e :zver: , ponatamu potpisaa OSMANi , DEMIRI , JANCEVSKI a na podgotovki ke im se priklucat i 4ca srbi eden od ZEMUN , eden od VOZDOVAC i dvajca neznam od kaj bea , ali se mislam nekoi tapa igraci deka se

ЧЕНТО напиша:
Ме интересира,зошто толку талентиран играч како Fabio Quagliarella(морам на латиница,јазикот го голтнав дур му го прочитав презимето) се преселил од сампдориа во удинезе,бидејќи на гол.ком е објавено како официјален трансфер!!!

Да ти разјаснам прво е Кваљарела
Не се пресели туку во мода е :) да се потпишува со играчи co-ownership договори. Пола беше на Удинезе пола на Сампдорија. Удинезе целосно го откупи и затоа напишав јас погоре дека ако сака сега некој да го купи ќе преговара само со Удине, а не со двата тима.

Најзагреан е Манчестер а после следат Џуве, Рома, Интер...

се надевам дека сега ти е појасно.

Поздрав.

и да, Тиери Анри од наредната сезона ќе го носи дресот на Барселона,

повеќе

centarec напиша:
Dimitrija Lazarevski RIBAR po pauza od dve godini povtorno vo rabotnicki RIBAR e :zver: , ponatamu potpisaa OSMANi , DEMIRI , JANCEVSKI a na podgotovki ke im se priklucat i 4ca srbi eden od ZEMUN , eden od VOZDOVAC i dvajca neznam od kaj bea , ali se mislam nekoi tapa igraci deka se

кекезовиќ е ок играч, другиве не сум ги гледал (од србиве). инаку за работнички најверојатно ќе потпише и перица станчевски од бежанија (партизан), а бобан јанчевски најверојатно ќе оди во гент (белгија). овој трифун од работнички изгледа нова слога ќе прави :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom