Официјална посета на Македонците, во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Па, ако се прават мајмуни, се прават мајмуни за Македонија.

Други нè прават мајмуни за Бугарија, трети за Грција... А EU за FYROM.

Бирај на која страна е твојот мајмунлак.

Што се однесува до мене, ако морам да бидам мајмун, ќе бидам мајмун за сопствената нација. Ако таа има свои членови во други земји, тие ја заслужуваат мојата почит. И ја имаат.

....taka neka e.....uzivajte..:)

Ima pravo covekot..........ZAR NE STE SVESNI KOLKU STE SMESNI.....i tragicni......i zal mi e za toa lugeto , koi onaka smotanki gi PRAVITE MAJMUNI......
...........poseta na Makedonskiot KRAL I KRALICA.....jebi ga...koga nema drugo ........

Zinzarche, tebe ko da ti smeta kontinuitetot na makedonskiot narod od antikata do sega?

Barem nemoj tolku javno da prikazuvas antimakedonizam. Prikrij se malku.

Па со среќа нека ви е,и големи успеси со Македонскиот крал од Пакистан,кога веќе не гледате друга солуција.Појдете Мариово малку можеби ќе препознаете во преостанатите 800 Мариовци некој малку поМакедонски крал одколку овој од Пакистан,а таму уште од времето пред Александар не цапнала туѓа нога,или ако цапнала не се задржала.
:toe:

I ti ko da ne si Makedonec.

Тек кога ќе чуе АБЦ дека градоначалникот на Прилеп, ќе им подари на кралот и кралицата, 1000 квадрати земја во Мариово... :)

.........................................jebi ga druze sudija...i onaka si go osudil na smrt....

После 2300 години да најдеш луѓе кај кого е меморирано дека се потомци на Македонците од Македонија и на тоа да прднеш е доказ за малодушност и анационалност.

Тоа е....

А тек да слушнете за Памирите...па тие колку се апла Македонци...

Ima pravo covekot..........ZAR NE STE SVESNI KOLKU STE SMESNI.....i tragicni......i zal mi e za toa lugeto , koi onaka smotanki gi PRAVITE MAJMUNI......
...........poseta na Makedonskiot KRAL I KRALICA.....jebi ga...koga nema drugo ........

Ооо .. чуварот пес... од расата германски ОФЧАР......се најде погоден во.. пета...па......мора....да си ја...брани кучката....., само како велат.... песот што ЛАЕ.... НЕ КАСА......

Не сакам да ја политизирам ова убава случка,но сепак ке кажам дека ова ке биде тежок удар за самонаречените Хелени:bip:

кога ме прашуваа постдипломцитѕе на еден западен универзитет..зошто со мојата подлога и пријатели не сум ја напуштил оваа земја.... кратко им одговорив

САМО ТУКА Е ИНТЕРЕСНООООО САМО ТУКА Е УБАВОООО....по два милениума ке си ја пречекам војската моја изгубена..војската македонска што го освои светот..

каков живот живеам БРЕ... за ништо да не се каеш, за ништо да не жалиш...и станува се подобро и подобро.........

Dsc02012.jpg

куќа на хунзите и калашите...ПОЗНАТО ОД НЕКАДЕ?????

Тоа колку што го видов и разбрав за Хунзите ма луѓе неможам да ви опишам колку ме израдува. Ме израдува што конечно нешто убаво ќе ни се случи.. не ги знам а ги сакам највише, им се радувам како мало дете на бонбонче
И големи пофалби и почит кон луѓето кои се погрижија за целово збиднување
Поздрав.. :helou:

Уште еднаш поздрав за акцијата.

Ајде да видам дали знаете кое растение го имаат Хунзите/Калашите, го нема во Азија, но го има во Македонија и е пренесено таму (и го цртаат/резбаат на дрво и на објекти) ?!?

.........................................jebi ga druze sudija...i onaka si go osudil na smrt....

Интересно... Мислиш, Хунзите се осудени на смрт, т.е. делегацијата што ќе дојде?

Дали е така? Ако да, зошто мислиш така?

Ајде да видам дали знаете кое растение го имаат Хунзите/Калашите, го нема во Азија, но го има во Македонија и е пренесено таму (и го цртаат/резбаат на дрво и на објекти) ?!?
Детал од кај Хунзите...(го има во изобилие на резбите)
aczgwg.jpg

Еве го во оригиналка...:

300px-Geranium_robertianum1003.jpg

Нема кај нас, место да не го има овој свет, особено доцна напролет кога се слави КСАНТИКА...

А името старо му е ПЕЛАГОНиум...по ново Здравец...ехехехе

A ова цвеќе верувам дека го има секоја Македонска куќа во својот двор...Популарните ЏУНЏУЛИЊА, како што ги викаат народски....Ги има во тој дел од светот, исклучиво само кај Хунзите и никаде на друго место...:

xeq39y.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom