Vartolu
The Infamous Mobb
Мерси за комплиментот - много е убав ! :helou:
Лепота наша си ти овде..Кловн, паљачо..Отсега ќе те викаме Тилико:kesa:..Паун еден:smir:А за крадењето сам си знајш...Во некој земји раце сечат за тоа..Внимавај
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мерси за комплиментот - много е убав ! :helou:
Да али никој не е слободен да му го наметнува тоа мислење на друг кој што не сака така да мисле!!Секи е свободен да верува во кое што сака ! :smir:
Или грешам ? :wink:
:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:Секи е свободен да верува во кое што сака ! :smir:
Или грешам ? :wink:
EEee srce pa vo Bugarija sa tatarite,bugari=tatari.Ajde so zdrave :smir:МК е много по-мултиетничка од БГ ! :smir:
Не сум запознат со татарите - светската јавност не знае за такви во БГ !![]()
Или дезинформации??? а каква информација ти мене (на македонците) ми даваш? дека сум бугар? и дека требе да се осеќам како бугар тоа не е информација тоа е наметување на сваќање ... за то ајт оди издувај се надвор ... јас знам што сум не ми требаат информации од твоја страна исто како и на другите ...Наметнуване и даване на информација са две различни работи ! :wink:
МК е много по-мултиетничка од БГ ! :smir:
Не сум запознат со татарите - светската јавност не знае за такви во БГ !![]()
За тоа Бугарија ги изгуби сите можни спорови со ОМО ИЛИНДЕН ПИРИН !!! пред меѓународниот суд за човекови праваЕУ не мисли вака ! :helou:
si bile ednas dvajca brakja... crn i bel ....grk i bugarin...