Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Од змии имам ненормален страв.Често одам во природа и кога ќе видам змија ненормално се стресувам во моментот.Поради змиите и од смокови се плашам.
Од кучиња во последно време се плашам(пошто ме нападна вучјак пред некое време).
Од струја,изненаден силен звук...

Novite sliki na kajgana :eek:

Од Сунѓерoн :confused: :(
59107.jpg

Најмногу се плашам од иднината...
А језиво ми е коњоштип и еленче (инсект - бумбар шо е со големи рогови) е толку ми се језиви шо ме стресува нешо од натре бљак...

Од ногарки на столици,маси,шкавчиња,кревети...

Најчесто таа фобија се јавува навечер :cautious:

Страв од лоши луѓе,користољубиви, страв од неуспех во животот, страв од загуба на најблиските (ова така поапстрактно)
Инаку се плашам од кучиња поради тоа што ми се пушти неодамна едно (ама обожавам ретривери), имам страв од тесен простор и темен...
Уфф..многу сум била исплашена јас :/

А што ќе кажете на ова?
Се плашиш од духови? Ме потсети на нешто

Се возам јас од бардовци према центар и едно зборливо дете имаше до мене
Вика јас лежев во болницата бев на контрола сега... е зошто?... видов дух на покривот кај комшиите 6 месеци не излегов од дома......

епа викам дете ти вистина си будало, дури и да бил вистински духот ако му се седи по покриви нека си седи, што има да му се плашиш... живите луѓе се многу поштетни

се изнасмеа ... му кажвев после за вил смит кога го удри вонземјанинот со бокс, луѓе во црно ли беше?

Од било каков инсект, игли, крв... :sick:
А и не ми е сеедно ако сум сама во темница или ако начекам некоја сцена на телевизор од хорор филм :shok2:

Имав само од луѓе страв ама се вакцинирав и сега немам страв од ништо веќе, можда малце од смрт моја и на најблиските.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom