Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Донеси во моја близина стаорец и ме имаш у рука, мртва на лице место!!!

Од можноста наместо оваа песна...
...идната жена за прв танц на свадба да ја побара оваа песна :D

Како минат годиниве, реализирав дека имам нов вид на страв(кој веројатно секогаш сум го имала, само што сега испливува на површина). Како интроверт кој сака топол и удобен дом, човек на кој готвењето му е пасија и прави сѐ за да ѝ удоволи на фамилијата и да ја направи среќна, се плашам да не станам класичен тип на домаќинка и да се изгубам себеси и она што сум во суштина. Ако дозволам такво нешто, никогаш не би си простила себеси.

се плашам да не станам класичен тип на домаќинка и да се изгубам себеси и она што сум во суштина.

resistance-is-futile-you-will-be-assimilated.jpg

Од бубачки,од луѓе,од болести,од земјотрес,од грмотевици

од трактори, додека бев помал Ч) овде во маало имаше паркиран еден поголем трактор и еднаш знам ме шетаа покрај него и од страв заплакав

Се плашам од тоа да не прднам во теретана, а пред тоа да имам јадено грав со кромид.

од трактори, додека бев помал Ч) овде во маало имаше паркиран еден поголем трактор и еднаш знам ме шетаа покрај него и од страв заплакав
Само луѓе што читаат дневни вести, секој ден, знаат колку е опасно да возиш и уште поопасно да се возиш на трактор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom