Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Која е вашата фобија?

Jas da vi kazam iskreno od mnogu raboti se palsam od ostri raboti,se plasam od pomislata deka nesto ke mi se desi na moite oci,ama najgolema fobija imam od temnica...ne znam dali vi se deliso nekad da sedite sami doma i da vi se slusaat tropanja,da vi se gledaat silueti i sl.

pisete i ako imate nekoi interesni desavki onaka sto se nesekojdnevni sto ve isplasile do koski...

Мислам дека имаше ваква тема.
Инаку иам фобија од невреме поточно од грмење и светкањето.

Ја немам фобија од многу работи освен од кучиња имам мн искуство во бегање од нив :pos2: , а инаку вистинска фобија имам од остворен простор и сум прочитал дека постојат мн луѓе со истите проблеми и тоа е дека тие луѓе се плашат да се сами и не можат без пријателите и семејството а и таков сум и јас, а инаку јас ич не се плашам од темнината особено кој сум дома дека знам нишо нема во темнината а и обожавам навеќер да се жетам по темнината низ стан. :vozbud:

Imam fobija od visocina. Koga sum na visoko i ke poglednam nadole duri pocnuva da mi se vrti.

Fobija od nogo golema visocika :pos2:od zmija,od temnina veke so avtomobilot izlevam i si odam doma :kesa::uvo:

..ама свите од височина..малце сеа да сменам..од темница и од пајаци..инаку дан имаше ваква тема?:helou:

Imam fobija od poveke raboti :ne sakam mali sobi kockesti me stvara custvo na gusenje bezvozdusno m iizgleda me faka panika ,od instekti i od gorm panicno se plasam.

Oд сериозни луѓе.....кучиња скитници и членови на форумот со е_п_т_е_н__д_о_л_г__н_и_к

Од инсекти. Ој мамата, каква фобија имам, и сам се срама бре од то! Поготово од типот на оси, пчели и други стинг-инсекти. А никогаш не сум имал никаков „непријатен допир“ со нив...не знам зошто фобијава.

А да, и од кучиња скитници. Не од оние шо се сами, најчесто таквите се мирни, па некогаш и „ќе те испратат до некаде“, него од глутницине. Поготово во Ново Лисиче, кај што живеам. Божее, навечер е ужас.

сакам кучина па никад не се плашам од нив секад ме сакаат они мене и јас нив

него имам фобија од географија професорката
кога ке ја видам се мочам у гаки а кога ке ми прозбори губам година живот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom