Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Имам фобија од голема количина на вода, затоа и не сум научила да пливам, дури и кога пијам вода од шише ми се врти :kesa: смешно ама :toe:

Би рекол немам, зашто имам од многу нешта но сосема мала. И се зависи од дадената ситуациа.

Фобија немам , но во последно време имам страв од другарство....

фобија иам од инсекти.. т.е не е баш фобија некако језиви ми се гадни... бљак..

[zEUs];1740974 напиша:
Ја немам фобија од многу работи освен од кучиња имам мн искуство во бегање од нив :pos2: , а инаку вистинска фобија имам од остворен простор и сум прочитал дека постојат мн луѓе со истите проблеми и тоа е дека тие луѓе се плашат да се сами и не можат без пријателите и семејството а и таков сум и јас, а инаку јас ич не се плашам од темнината особено кој сум дома дека знам нишо нема во темнината а и обожавам навеќер да се жетам по темнината низ стан. :vozbud:
хахаха исто и ја имам доста вакви искуства.И од височина имам страв :toe::helou:

има тема ама у здравје е сместена.
енивеј
иам фобија од длабока вода,летово сакаа на зебанција да ме дават демек и ќе умрев од страв и одма солзи ми дојдоа.
од високо нозе ми се сечат ама само ако сум на тараса,или на отворено нешто,инаку од куќа или зграда да глеам не ми е страшно.
и од провалии ми е страв кога се возам по патон накај стража има еден куп провалии ја не глеам надоле од пуст страв дека ќе отидам надоле и ја сосе автобус.
и се плашам дека ќе бидам жива закопана..
и така....

Spienje bez otvoren prozorec......mislam deka se naogjam u limenka,konzervirana...mi se slu4uva i na -7,8 zimno vreme da stanam u son i da otvoram dzamovi :)patetika....iii fobija od pticiiiii uf gadni mi se :nesum:

обично ми се врти кога поминувам преку мост осеќам дека ме влече Вардарон, се гушам ако заспијам со затворен прозор и освен ова многу ретко патам од некоја фобија (тешко е да ме заплаши нешто:smir:)...:toe:

Само од птици,ништо друго.

Одвратна работа.

Не дај боже некоја на рака или на рамо да ми застане,веднаш се шекнувам.

Од високо на пример од 6 кат ауф ногу страшноооо!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom